Αδιανόητο: Η κυβέρνηση είχε προσκαλέσει την τουρκική Αεροπορία για κοινή άσκηση με την ΠΑ στο αεροδρόμιο του Αράξου!

Μετά την σημερινή τουρκική φρενίτιδα αναγκάστηκε να ακυρώσει την πρόσκληση

Αδιανόητο: Η κυβέρνηση είχε προσκαλέσει την τουρκική Αεροπορία για κοινή άσκηση με την ΠΑ στο αεροδρόμιο του Αράξου! (upd)

Σε μία παραδοχή η οποία αποκαλύπτει το πόσο επικίνδυνη είναι η πολιτική που ακολουθείται στα ελληνοτουρκικά σήμερα προχώρησε η κυβέρνηση φανερώνοντας ότι είχε προσκαλέσει την τουρκική Αεροπορία για κοινή άσκηση στον Άραξο έδρα της 116 ΠΜ.

Όσο κι αν ακούγεται ως φάρσα το Μαξίμου είχε δώσει εντολή στο ΥΠΕΘΑ να προσκαλέσει την Τουρκία στη διεθνή άσκηση «Tiger Μeet».

Με τον κίνδυνο να «ξεφωνηθεί» η κυβέρνηση, κατά το κοινώς λεγόμενο,μετά τη σημερινή τουρκική φρενίτιδα στο Αιγαίο (όπου για πρώτη φορά μετά το 1974 πέταξαν πάνω από 22 νησιά) η κυβέρνηση ανακάλεσε την πρόσκληση που είχε απευθύνει στην τουρκική Αεροπορία!

Δηλαδή τα τουρκικά μαχητικά θα απο-προσγειώνονταν και θα επιχειρούσαν επάνω από το ελληνικό έδαφος και όλα αυτά με πρόσκληση της κυβέρνησης!

Από τις 9 έως 20 Μαΐου περισσότερα από 60 μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα θα συμμετέχουν καθημερινά σε αποστολές Σύνθετων Επιχειρήσεων καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αποστολών του σύγχρονου Αεροπορικού Πολέμου (Αμυντικών/ Επιθετικών Επιχειρήσεων εναντίον Αεροπορικής Ισχύος, Αεροπορική Απομόνωσης, Δυναμική Στοχοποίησης, Στοχοποίησης Χρονικά Ευαίσθητων Στόχων, Επιχειρήσεις Καταστολής – Καταστροφής της εχθρικής αεράμυνας, Επιχειρήσεις Αεροπορικών Δυνάμεων επ’ ωφελεία Χερσαίων – Θαλάσσιων Επιχειρήσεων) οι οποίες θα υποστηρίζονται από Ιπτάμενο RADAR του ΝΑΤΟ.

Πηγή: pronews.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069