Αυτή την εβδομάδα η ανακοίνωση προγράμματος ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των γυμναστηρίων,παιδικών σταθμών και άλλων δραστηριοτήτων

Ζωnews.gr

Α. Γεωργιάδης: Αυτή την εβδομάδα η ανακοίνωση προγράμματος ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των γυμναστηρίων,παιδικών σταθμών και άλλων δραστηριοτήτων (δικηγόρων, τουρισμού κτλπ).
 
Απόσπασμα ΔΤ από τη συνέντευξη του Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1:
Για την επαναλειτουργία οικονομικών δραστηριοτήτων:
«Σήμερα έχουμε τη συνεδρίαση της Επιτροπής. Έχουμε να συζητήσουμε διάφορα θέματα. Έχει μείνει σε εκκρεμότητα το  άνοιγμα των φροντιστηρίων, το οποία είχαμε αρχίσει να το συζητάμε πριν τις γιορτές».
«Μας απασχολεί και το θέμα των παιδικών σταθμών. Όμως υπάρχει μία επιφύλαξη. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να επιβάλλεις στα μικρά παιδιά να μην αγκαλιάζονται, να μην κυνηγιούνται, να μην κάνουν αυτά που κάνουν τα παιδιά».
«Ασφαλώς μας απασχολεί το θέμα των γυμναστηρίων. Αυτή την εβδομάδα θα ανακοινώσουμε το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των γυμναστηρίων, όπως και των παιδικών σταθμών και διαφόρων άλλων δραστηριοτήτων (δικηγόρων, τουρισμού κτλπ) ».
Για το click inside:
«Το ζήτημα του να καταργηθεί το click-inside το έχουμε θέσει ήδη στην Επιτροπή. Θα το θέσουμε και σήμερα. Κατά τη γνώμη μου το click-inside δεν χρειάζεται πια. Αυτό όμως θα πρέπει να το συμφωνήσουμε με την Επιτροπή».
«Η αποστολή μηνύματος είναι άλλο πράγμα. Το τρίωρο είναι για να υπάρχει ένας έλεγχος στη ροή του κόσμου. Αυτό πιθανόν να διατηρηθεί λίγο περισσότερο».
Συμπληρώστε πατώντας εδώ την φόρμα ενδιαφέροντος
 
Για το ωράριο στην εστίαση:
«Το ωράριο είναι έως τις 23:00. Λογικά θα είναι το ίδιο και την άλλη εβδομάδα. Από τις 15 Μαΐου που θα ανοίξει ο τουρισμός θα διευρυνθεί κάπως το ωράριο για να είναι πιο ευέλικτο».
Συμπληρώστε πατώντας εδώ την φόρμα ενδιαφέροντος
Για τα μέτρα στήριξης στις επιχειρήσεις και την επόμενη ημέρα:
«Δεν θα αφήσουμε τις επιχειρήσεις μόνες τους με το άνοιγμα της οικονομίας. Θα είμαστε στο πλάι όλων των επιχειρήσεων και όλων των εργαζομένων για όσο διάστημα χρειαστεί για να πάρουν ξανά μπρος οι επιχειρήσεις τους και να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Αυτή είναι η εντολή που έχουμε από τον κύριο Πρωθυπουργό και αυτό θα κάνουμε».
Συμπληρώστε πατώντας εδώ την φόρμα ενδιαφέροντος
ΖΩnews
taxheaven.gr
 

Trust The Experts

Η έμπειρη ομάδα μας, αποτελούμενη από ανθρώπους-στελέχη πολυεθνικών και νέους πτυχιούχους, συνδυάζει χρόνια εμπειρίας με την φρεσκάδα των καινοτόμων ιδεών και προτάσεων!

Συμβουλέψου και Εμπιστεύσου τους ειδικούς!

Οι καταλληλότερες λύσεις και υπηρεσίες για την ανάπτυξη και χρηματοδότηση της επιχείρησής σου!

ZICON Business Development Solutions

Accounting, Financial Planning & Business Development Specialists

(Στουρνάρη 49 , Αθήνα ,tel: 210.440.80.40 , email: info@zicon.gr)

www.zicon.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069