Αγία Βαρβάρα: Συγκλονιστική μαρτυρία – Οι πυροβολισμοί έφτασαν στο υπνοδωμάτιο των παιδιών μου

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στην οδό Σωκράτους στην Αγία Βαρβάρα, όταν ξαφνικά δύο δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα άνοιξαν πυρ κατά οικίας στην περιοχή. Μια γυναίκα μιλώντας στο Newsbomb.gr ανέφερε ότι αν η σφαίρα είχε διαπεράσει τον τοίχο, θα είχε τραυματίσει κάποιο από τα παιδιά της.

«Ξύπνησα εκείνη τη στιγμή για να πάω τα παιδιά στο σχολείο και άκουσα έναν ήχο, ήταν τρομακτικός σαν να γίνεται σεισμός. Εκεί που πυροβόλησαν ήταν το υπνοδωμάτιο των παιδιών μου. Εμείς βρισκόμασταν στο δωμάτιο των παιδιών και από καθαρή τύχη δεν πέρασε ο κάλυκας μέσα από τον τοίχο. Ήμασταν μέσα στην ατυχία μας τυχεροί», λέει κάτοικος της περιοχής στην κάμερα του Newsbomb.gr.

Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς

Στο βίντεο που προέρχεται από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, φαίνονται οι δύο δράστες να είναι σε μοτοσυκλέτα, να διασχίζουν τον δρόμο στην Αγία Βαρβάρα και να ανοίγουν πυρ κατά οικίας στην περιοχή.

Τι ερευνούν οι αστυνομικοί για τους πυροβολισμούς στην Αγία Βαρβάρα

Οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον 20 φορές κατά τεσσάρων σπιτιών στην Αγία Βαρβάρα.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής έχουν ξεκινήσει έρευνες, προκειμένου να διαπιστώσουν ποια από τα τέσσερα σπίτια είχαν στόχο οι δράστες – ή αν ήταν και τα τέσσερα – και παράλληλα εάν αυτή η επίθεση συνδέεται με ανάλογη που σημειώθηκε στις 7 Φεβρουαρίου στην ίδια περιοχή.

Τότε, και πάλι άγνωστοι άνδρες, σταμάτησαν έξω από το ψητοπωλείο και πυροβόλησαν τουλάχιστον 20 φορές, προκαλώντας ζημιές όχι μόνο στον στόχο τους αλλά και σε ένα διπλανό κατάστημα αθλητικών ειδών και ένα διαμέρισμα του ημιόροφου.

Στη συνέχεια πήγαν έξω από πολυκατοικία που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και στην οποία διαμένουν τα αδέλφια της ιδιοκτήτριας του ψητοπωλείου και πυροβόλησαν την είσοδο και την τζαμαρία ενός υπόγειου καταστήματος.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069