Άγιος Βασίλης με έναν σάκο ψέματα ο κ. Τσίρκας!

ΛΙΒΑΘΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ– Δημοτικός Σύμβουλος – Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης “ΣΥΜΜΑΧΙΑ”

Άγιος Βασίλης με έναν σάκο ψέματα ο κ. Τσίρκας!

Να κλείσει λογαριασμούς στο σκοτεινό παρασκήνιο, επιχειρεί ο κ. Τσίρκας.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα κάνει απέλπιδα προσπάθεια να ”θάψει” την υπόθεση ΜΕΔΗΜ που είχε ανοίξει ο ίδιος όταν ήταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επί δημαρχίας Λουίζου.

Όπως έχει αποδειχτεί ο κ. Τσίρκας με πράξεις και παραλήψεις του, είχε δημιουργήσει χρέος στη ΜΕΔΗΜ από το 2010 έως και το 2014, το οποίο είχε κρυφτεί ”κάτω από το χαλί”..

Ο έμπειρος κ. Τσίρκας ως δήμαρχος πλέον, δεν έδωσε ποτέ την απαιτούμενη – ως όφειλε – λογιστική και νομική βοήθεια στους εκκαθαριστές της ΜΕΔΗΜ, γεγονός που κατήγγειλαν οι εκκαθαριστές στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 28ης Δεκεμβρίου.
Και τώρα έχει το θράσος να βγαίνει και να ψεύδεται ασυστόλως στους δημότες, ότι δήθεν ο Δήμος δεν θα επιβαρυνθεί τα χρέη της ΜΕΔΗΜ. Και αυτό την ώρα που επισήμως ο εκκαθαριστής δήλωσε πως οι θιγόμενοι μπορούν να κάνουν αγωγές εναντίον του δήμου, αφού μοναδικός μέτοχος ήταν ο δήμος Μαραθώνα!

Επισημαίνουμε ότι ο ίδιος ο δήμαρχος αλλά και ο ξάδερφός του πρόεδρος του Δ.Σ. Κώστας Τσίρκας ρώτησαν τον εκκαθαριστή αν θα μπορούσαν να πληρώσουν τα χρέη προς τους προμηθευτές με μεταγενέστερη απόφαση του ΔΣ για να λάβουν καταφατική απάντηση, οπότε θα υπάρχει συνέχεια…..

Οι οφειλές της ΜΕΔΗΜ είναι περί τις 730.000€ χωρίς όμως να μπορούν οι εκκαθαριστές να είναι σίγουροι ότι αυτό είναι η τελική ”μαύρη τρύπα” στα ταμεία.

Είναι, πραγματικά, μάταιη η στρεψοδικία που επιχειρεί ο κ. Τσίρκας και η παρέα του να εμπλέξει την αντιπολίτευση σε αυτόν τον αυτοδιοικητικό ”οχετό”.

Ο Δήμος Μαραθώνα έχει καταντήσει μια επιχείρηση ημετέρων, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεν θα ανεχθεί και θα καταγγέλλει κάθε παράνομη και καταχρηστική ενέργεια του κ. Δημάρχου.

Ο Μαραθώνας δυστυχώς οδηγείται σε παγόβουνο. Όπως ο ”Τιτανικός” όπου λίγα λεπτά πριν ο καπετάνιος ήταν ”στον κόσμο του” και η ορχήστρα στο σαλόνι του πλοίου έπαιζε αμέριμνη βαλς….

Γραφείο Τύπου Συμμαχίας

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069