Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η Δώρα Τσαμπάζη μίλησε για τον θάνατό του

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ και τη Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες του και την καθημερινότητά της μετά τον θάνατό του.

«Πιστεύαμε πολύ στην επιστήμη, στους ανθρώπους που ήταν δίπλα και μας βοηθούσαν, στην αλληλεγγύη. Δεν σταμάτησα ποτέ να ελπίζω, μέχρι τελευταία στιγμή και, επειδή ο Αλέξανδρος ήταν ένας πολύ δυνατός οργανισμός, περιμέναμε ένα τελευταίο φάρμακο να εγκριθεί από τον ΕΟΦ και καθυστέρησε πάρα πολύ. Μέχρι την Πέμπτη το πρωί (Παρασκευή έφυγε ο Αλέξανδρος) υπογράφαμε χαρτιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δώρα Τσαμπάζη.

Φέρνοντας στο μυαλό της τις τελευταίες ώρες του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, η Δώρα Τσαμπάζη τόνισε: «Ο Αλέξανδρος ήταν αποφασισμένος ότι δεν θα υπάρξει ένα αίσιο τέλος στην υγεία του, τον τελευταίο καιρό. Όμως ήταν αποφασισμένος ότι το τέλος θα το γράψει αυτός, όπως και έκανε. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό μήνυμα», είπε η Δώρα Τσαμπάζη.

Η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη αναφέρθηκε στη νέα καθημερινότητά της μετά τον θάνατό του: «Είναι επιλογή της ζωής από εδώ και πέρα. Θα επιλέγω να είμαι δυστυχισμένη για τα υπόλοιπα χρόνια, για το υπόλοιπο της ζωής μου γιατί έχασα για εμένα τον πιο υπέροχο άνθρωπο που γνώρισα ή να είμαι ευτυχισμένη γι’ αυτά τα 10 χρόνια που ζήσαμε. Επιλέγω το δεύτερο. Να κρατήσω τις υπέροχες στιγμές και να συνεχίσω κρατώντας αυτές ως φυλακτό».

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069