Αλλάζει το ωράριο στο λιανεμπόριο – Κυλιόμενο ωράριο στους χώρους εργασίας. (VIDEO)

0

Εξειδίκευση των νέων μέτρων

Δείτε τη κοινή συνέντευξη τύπου Υπ. Υγείας, Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή σχετικά με την εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε χθες ο Πρωθυπουργός.

Επιγραμματικά, χώροι όπως φαρμακεία και καταστήματα τροφίμων είναι προσβάσιμοι σε όλους.

Μόνο για εμβολιασμένους ή με έλεγχο για τους ανεμβολίαστους το λιανεμπόριο, οι χώροι εργασίας, οι χώροι λατρείας, τα κομμωτήρια, οι ανοικτοί χώροι εστίασης.

Κυλιόμενο ωράριο στους χώρους εργασίας που θα ξεκινά από τις 07:00 έως τις 09:30, ενώ τα καταστήματα λιανικού εμπορίου τις καθημερινές θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως τις 21:00.

Η διασκέδαση σε κλειστούς χώρους θα είναι μόνο για εμβολιασμένους (κλειστοί χώροι εστίασης, θέατρα, σινεμά, μουσεία, εκθέσεις, συνέδρια, γυμναστήρια).

Self test για την είσοδο των ανηλίκων στους κλειστούς χώρους.

Σχετικά με την λειτουργία των καταστημάτων λιανικού εμπορίου ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Σωτήρης Αναγνωστόπουλος ανέφερε ότι προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα μέσα μαζικής μεταφοράς, σε συνδυασμό με το κυλιόμενο ωράριο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, θα τροποποιηθεί από δευτέρα το ωράριο στα καταστήματα λιανικού εμπορίου στα αστικά κέντρα. Ειδικότερα τα καταστήματα αυτά θα είναι ανοικτά τις καθημερινές από τις 10:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

πηγή : taxheaven.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *