Ανακοίνωση ΕΥΔΑΠ για την ορθή πληροφόρηση των κατοίκων του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου

Με αφορμή Δελτίο Τύπου που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας από συγκεκριμένο τοπικό σύλλογο, και στο πλαίσιο της ορθής πληροφόρησης των κατοίκων του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, η ΕΥΔΑΠ ως αξιόπιστος κοινωνικός εταίρος διαβεβαιώνει ότι για την επιλογή των τοποθεσιών κατασκευής αντλιοστασίων του δικτύου αποχέτευσης που κατασκευάζεται στην περιοχή τους, η Εταιρεία έχει ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες μελέτης, διαβούλευσης και αδειοδότησης που προβλέπουν τα υψηλότερα περιβαλλοντικά κριτήρια που ορίζει η εγχώρια και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Η ΕΥΔΑΠ διαχρονικά αποδεικνύει ότι ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τις ανάγκες και τους προβληματισμούς των τοπικών κοινωνιών και ενθαρρύνει τον διάλογο μαζί τους.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΥΔΑΠ διοργανώνει συνάντηση με ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους πολίτες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το δίκτυο κατασκευής ακαθάρτων στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και τα οφέλη που θα προκύψουν για την τοπική κοινωνία και το περιβάλλον την Πέμπτη 19 Μαΐου και ώρα 5:30 μμ. στο ΚΑΠΗ Ραφήνας (Ελευθερίου Βενιζέλου 21).

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069