Άννα Φόνσου για τις ερωτικές ταινίες: «Ήταν μια μαύρη περίοδος στη ζωή μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρόσωπα» της ΕΡΤ παραχώρησε η Άννα Φόνσου, το βράδυ του Σαββάτου 14/1.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε από καρδιάς για την περίοδο που συνδυάστηκε το όνομα της με ταινίες ερωτικού περιεχομένου όπως το «Κορίτσι με το άλογο».

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Φόνσου εξομολογήθηκε πως «αυτές τις ταινίες που τις έλεγαν τότε πορνό, σοφτ αλλά με αυτά που βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση νομίζω πως ήταν πολύ αγνές, σημασία έχει ότι ο παραγωγός τις έστελνε έξω και έκαναν ντουμπλάζ άλλοι κάνοντας την πραγματικά πορνό χωρίς να το ξέρουμε βέβαια εμείς. Εγώ το έμαθα τυχαία. Ήμουν παντρεμένη για δεύτερη φορά, ο άνδρας μου ήταν μηχανικός και είχε μια δουλειά στο Παρίσι. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει, «βλέπω ότι παίζεται εδώ μια ταινία σου, σε έναν φοβερό κινηματογράφο, έλα αύριο να πάμε μαζί να την δούμε». Πάω εγώ την άλλη μέρα, απ’ έξω είχε ένα κεφάλι δικό μου, έγραφε «Ελληνίδα σταρ» και μπαίνουμε στον κινηματογράφο και βλέπω μόνο άνδρες μέσα. Λέω «τι γίνεται εδώ;» και είδα μια ταινία από την οποία συνήλθα στο νοσοκομείο! Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα», είπε αρχικά η Άννα Φόνσου.

«Ήταν για μένα μαύρη περίοδος της ζωής μου και ήταν ο λόγος που χώρισα και τον δεύτερο μου άνδρα. Όχι ότι χώρισα γιατί με είδε εκεί αλλά δεν ήθελα ούτε να μου μιλάνε. Πέρασα μια πολύ άσχημη περίοδο. Έπαθε η μητέρα μου έμφραγμα και έφυγα τότε στο εξωτερικό. Δηλαδή δεν ήθελα να κάνω τίποτα» πρόσθεσε, επίσης, η Άννα Φόνσου στην εβδομαδιαία εκπομπή του Χρίστου Βασιλόπουλου στη δημόσια τηλεόραση. «Υπήρχε ένα είδος κατακραυγής και, όταν κέρδισα τα δικαστήρια, το έγραψαν στα ψιλά. Ένας δημοσιογράφος μάλιστα, δεν θέλω να πω το όνομα του, έλεγε πως αυτή πλήρωσε τους δικαστές επειδή έχει λεφτά και τέτοια», πρόσθεσε η Άννα Φόνσου.

Πηγή: tlife.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069