Άννα Φόνσου: «Με κάλεσε γιατρός από τη Νέα Μάκρη και μου λέει “είναι εδώ ο κ. Γιώργος Μαρίνος σε άθλια κατάσταση”»

Η Άννα Φόνσου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για τον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα.

Η Άννα Φόνσου αναφέρθηκε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, και στην οικονομική βοήθεια που προσέφερε στον Γιώργο Μαρίνο κατά το παρελθόν και αποκάλυψε πού βρίσκεται εκείνος σήμερα.

Χαρακτηριστικά η Άννα Φόνσου ανέφερε: «Μία φορά με κάλεσε μία γιατρός από τη Νέα Μάκρη και μου λέει “είναι εδώ ο κ. Γιώργος Μαρίνος σε άθλια κατάσταση, είναι χάλια. Δεν πάτε σπίτι του να δείτε αν μένει μόνος του… Πήγαμε, φωνάζαμε, δεν άνοιγε. Ήρθε η αστυνομία, ανοίγουμε, φωνάζουμε κ. Μαρίνο, λέει ποιος είναι και γάβγιζαν πολλά σκυλιά…

Τον πήραμε, τον πήγαμε στον Ευαγγελισμό, τον κοιτάνε και τον έβαλαν στην Εντατική. Πάω, κάνω πρεμιέρα στο θέατρο, επιστρέφω στο νοσοκομείο και μου λένε ότι ο Γιώργος Μαρίνος έχει αναστατώσει τους πάντες γιατί έχει ιδιωτική ασφάλεια και θέλει να τον πάνε κάπου με την ασφάλειά του. Τον πήγαμε στο Υγεία και το πρωί έβαλε μπαλονάκι. Ρώτησα τον Γιώργο Μαρίνο να μου πει ποιοι είναι φίλοι του. Έρχεται κάποιος Βασίλης, ο οποίος ήταν επιστάτης του. Παίρνω όλους τους φίλους του, κανένας δεν ήρθε εκτός από την Κάτια Δανδουλάκη».

Στη συνέχεια η Άννα Φόνσου συμπλήρωσε: «Με ειδοποιεί η ασφάλεια ότι ο Γιώργος Μαρίνος έχει να μας πληρώσει πολύ καιρό και θέλουμε 27.000 ευρώ. Δίνω εγώ τις 27.000, γίνεται καλύτερα, μου επέστρεψε τα χρήματα και του λέω τώρα πού να σας πάμε; Λέει δεν έχω πού να πάω… και τον πήγαμε στο σπίτι του Ηθοποιού. Δεν ήθελε να βλέπει κανέναν φίλο του, μόνο εμένα».

Για να προσθέσει: «Αφού πέρασε ένας μήνας του είπα ότι πρέπει να φύγει διότι κάποιος που έχει λεφτά δεν επιτρέπεται να μένει στο ίδρυμα. Μου είπε «Θέλω να δω αν μπορώ να πάω στης κ. Λάτση που έχει κάνει ένα ίδρυμα στον Γέρακα. Σε 5-6 μέρες μου λέει έκλεισα, έρχεται ο Σταμάτης Φασουλής, τον παίρνει, πάει εκεί και με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «Άννα εδώ είναι καταπληκτικά, να έρθεις να με δεις». Παίρνω την άλλη μέρα και μου λένε ήρθε ο κ. Βασίλης και τον πήρε, μια μέρα κάθισε εκεί. Μιλήσαμε αργότερα και μου είπε «Άννα μου εδώ ο Βασίλης είναι αδελφός, και η γυναίκα και τα παιδιά, θα ήθελα όμως να μην ξαναμιλήσω σε κανέναν» και δεν τον ξαναείδα», είπε επίσης η Άνν Φόνσου.

Πού βρίσκεται ο Γιώργος Μαρίνος σήμερα

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι ο Γιώργος Μαρίνος μένει στην Γλυφάδα με μια κοπέλα που τον φροντίζει. Είναι καλά και δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα. «Ο Βασίλης και η γυναίκα του τον φροντίζουν πάρα πολύ».

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069