Aπάντηση του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα για το θέμα της υδροδότησης της Ν.Μάκρης στην εφημερίδα ΖΩ

Η απάντηση του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα για το θέμα της υδροδότησης της Νέας Μάκρης ​​στον εκδότη της εφημερίδας ΖΩ Α​νατολικής Αττικής​ Ιωάννη Ζουγανέλη.

Την απάντησή του για το θέμα των συχνών διακοπών υδροδότησης στο κέντρο της Νέας Μάκρης έδωσε ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας στον εκδότη της εφημερίδας ΖΩ Αν​ατολικής Αττικής ​κ. Ιωάννη Ζουγανέλη ο οποίος τον επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

«Είναι γεγονός ότι αντιμετωπίζαμε προβλήματα υδροδότησης καθώς ο παλαιός αγωγός αμιάντου  στο κέντρο της Νέας Μάκρης κάθε φορά που παρουσίαζε βλάβη προκαλούσε διακοπές υδροδότησης και επηρέαζε σχεδόν τη μισή Νέα Μάκρη, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής.

Ειδικά τις τελευταίες ημέρες το πρόβλημα είχε γίνει μεγαλύτερο και η ανάγκη να βάλουμε οριστικά τέλος στο πρόβλημα ήταν επιτακτική.

Μετά από συντονισμένες μας ενέργειες και ολονύχτια προσπάθεια με τα συνεργεία του Δήμου μας καταργήσαμε οριστικά τον παλαιό αγωγό αμιάντου του δικτύου ύδρευσης και πλέον η περιοχή υδροδοτείται από νέους, σύγχρονους και ασφαλείς αγωγούς βάζοντας οριστικά τέλος στο χρόνιο αυτό πρόβλημα.

Ο επόμενος βασικός στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι να ολοκληρώσουμε άμεσα την αποκατάσταση του οδοστρώματος  με την μικρότερη δυνατή όχληση και για τους επαγγελματίες της περιοχής μας, για να μην  επηρεαστεί η αγοραστική κίνηση του κόσμου ενόψει των εορτών, αλλά και για τους δημότες μας που ήδη έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ.

Αντιλαμβάνομαι τις όποιες δυσαρέσκειες προκλήθηκαν και ευχαριστώ τους δημότες μας για την υπομονή τους. Θέλω  όμως να υπενθυμίσω σε όλους ότι η αναστάτωση είναι προσωρινή ενώ το έργο θα είναι μόνιμο.

Αυτός άλλωστε είναι και ο γενικότερος στόχος μας: Να δημιουργούμε υποδομές που θα μας διευκολύνουν και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής μας.»

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069