Απάντηση του Στέλιου Γεραμάνη στην ανακοίνωση του Ευάγγελου Κυπαρίσση

Κύριε Ευάγγελε Κυπαρίσση,

Φαντάζομαι ότι, όταν υπάρχει επιφυλακή, δεν υπάρχει «ηρεμία και ξεγνοιασιά», παρά μόνο περιπολίες, έλεγχος και προσοχή. Όχι επισκέψεις σε πανηγύρια και διασκεδάσεις, όπου ελλοχεύει ο κίνδυνος διατάραξης της νηφαλιότητας. Στην επιφυλακή ο υπεύθυνος της πολιτικής προστασίας είναι ή στο κέντρο επιχειρήσεων ή τον αντικαθιστά ο αναπληρωτής του.

Αλήθεια, μόνος τα «τραβάτε» όλα;

Αδιάφορο παντελώς είναι αν πληρώνεστε από την αντιδημαρχία· άλλωστε δε θα μπορούσατε, αφού προτιμήσατε να κρατήσετε το μισθό της σύνταξής σας.

Αδιάφορο επίσης είναι στους δημότες αν επί δύο χρόνια χρησιμοποιούσατε το δικό σας όχημα· βέβαια όλη αυτήν την περίοδο μετά την εκλογής σας δεν χάνετε ευκαιρία να δηλώνετε το μέγεθος της προσφοράς σας σε κάθε δημόσια εμφάνιση.

Επίσης , τόσο ο δήμαρχος , τις περισσότερες φορές , όσο και κάποιοι αντιδήμαρχοι ή δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας , το δικό τους όχημα χρησιμοποιούν τόσο για τις προσωπικές τους μετακινήσεις, όσο και για χάρη των καθηκόντων τους στο δήμο.

Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας είναι έπεα πτερόεντα, φληναφήματα και πομφόλυγες και ουδεμία σχέση έχουν με τη πραγματικότητα.

Προς επίρρωση όλων των παραπάνω, χρήσιμο είναι να αφουγκράζεσθε την τοπική κοινωνία και να δείχνετε το δέοντα σεβασμό στους δημότες της.

Κύριε Κυπαρίσση, η αλαζονεία, η έπαρση, η αμετροέπεια και η υποτίμηση ανθρώπων ποτέ δεν οδήγησαν σε καλό. Να το έχετε υπόψιν αυτό!

Όσον αφορά την «λύπη» σας σχετικά με το νέο αφήγημα της αντιπολίτευσης, δεν φαντάζεστε καθόλου ποιο είναι το αφήγημα της αντιπολιτευτικής μου τακτικής! Δεν θα το πάρετε είδηση!

Τέλος, σας συμβουλεύω στο δημόσιο καθαρό πολιτικό λόγο να αποφεύγετε τις αποσιωπήσεις!

Στέλιος Γεραμάνης

Δημοτικός Σύμβουλος

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση:

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069