Από… μακριά και «αγαπημένοι» στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου, ελέω Μπουρνούς!

Ήταν αρχές Νοέμβρη 2022 όταν ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου κ. Μώρος, απαντούσε με γραπτό μήνυμα (σ.σ. το οποίο έχουμε) σε ερώτημα συναδέλφου του, σχετικά με το «πότε θα ξεκινήσουν οι δια ζώσης συνεδριάσεις;».

Είχε απαντήσει λοιπόν, ο Πρόεδρος πως η συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε τότε, αρχές Νοέμβρη, ήταν και η τελευταία!

Κάποια στιγμή τέλος πάντων, έγιναν κάποιες δια ζώσης συνεδριάσεις, αλλά προφανώς, τα πυρά ομαδών από την Αντιπολίτευση, δεν κατέστη δυνατό να τ’ αντιμετωπίσει επαρκώς, και να τα διαχειριστεί ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, με αποτέλεσμα να φανεί ανακόλουθος ο Πρόεδρος.

Μέχρι και χθες (21/3) η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς! Ούτε καν με τηλεδιάσκεψη!

Είναι ν’ απορεί κανείς πάντως, με το οξύμωρο της κατάστασης στον Δήμο του μεγάλου λιμανιού: από τη μία, με τις συνεχείς αναρτήσεις του Δημάρχου (σ.σ. πάνω στα βράχια, μέσα στα ποτάμια κλπ) επιχειρείται να βγει προς τα έξω, μία σιγουριά νίκης και από την άλλη, ο ίδιος αυτός Δήμαρχος «κρύβεται» απ’ όσους του βάζουν δύσκολα, είτε πρόκειται για θεσμικούς είτε για πολίτες και μαθητές!

Μαθημένος φαίνεται, στο «μάλιστα» και… αλλεργικός στην αντίθετη άποψη!

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069