Από το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου ξεκίνησε η πορεία του Αλέξη Σοφοκλέους για τις ηρωίδες του καρκίνου του μαστού

Το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου επέλεξε την Πέμπτη 13/10 ο εθελοντής πεζοπόρος Αλέξης Σοφοκλέους ως αφετηρία της πρώτης του πορείας στην Αθήνα (80 χιλιομέτρων), η οποία είναι αφιερωμένη, όπως και όλος ο Οκτώβριος, στις ηρωίδες του καρκίνου του μαστού σε Ελλάδα και Κύπρο, στο πλαίσιο της δράσης του με τίτλο «Βήμα-βήμα στην Κύπρο» για τη στήριξη του «Celebrate your Scars».

Πριν την έναρξη της πορείας του ο Αλέξης Σοφοκλέους ξεναγήθηκε στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου από την υπεύθυνη Ειρήνη Σπανού και ευχαρίστησε τον Δήμο Μαραθώνος και τους Συλλόγους μας για την στήριξη. 

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας τον ευχαρίστησε θερμά για την σημαντική του πρωτοβουλία με την οποία μεταφέρει το μήνυμα της  ζωής, της ελπίδας και της αισιοδοξίας.

Την πορεία στήριξαν οι Σύλλογοι του Δήμου μας:

Σύλλογος Ρουμελιωτών με την Πρόεδρο κα. Μαρία Καραχάλιου και μέλη του ΔΣ που δημιούργησαν και το σύμβολο του καρκίνου του μαστού.

Σύλλογος Γυναικών Γραμματικού με την Πρόεδρο κα. Πίτσα Αλικιώτη και μέλη του ΔΣ.

Σύλλογος Τύμβος με την Πρόεδρο κα. Γεωργία Κάκαρη και μέλη του ΔΣ.

Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης με την Πρόεδρο κα. Κατερίνα Τάμπαση και μέλη του ΔΣ.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η σύζυγος του Δημάρχου Μαραθώνος κα. Μαρία Τσίρκα, η σύζυγος του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Τσίρκα κα. Ελένη Τσίρκα  και οι σύζυγοι των Αντιδημάρχων και των Δημοτικών Συμβούλων κυρίες Σοφία Δήμα-Λάσκου, Φανή Στάμου, Λία Μανώλη.

Ο Δήμος Μαραθώνος ευχαριστεί θερμά τον Αλέξη Σοφοκλέους και στέκεται πάντα δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία ζωής και ελπίδας.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069