Αποκαλύψεις Χάρι: Η Μέγκαν απέβαλε λόγω πίεσης –Ο ρόλος της Daily Mail

Μετά την δημοσίευση των τριών τελευταίων επεισοδίων από την συνδρομητική πλατφόρμα οι ειδήσεις σχετικά με την ζωή του ζευγαριού όσο ήταν ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας προκαλούν τριγμούς στο παλάτι που για πρώτη φορά δεν μπορεί να ελέγξει τις πληροφορίες που δίνουν στη δημοσιότητα ο Χάρι και η Μέγκαν.

Σύμφωνα με τον Independent ο πρίγκιπας Χάρι ανέφερε στα νέα επεισόδια του ντοκιμαντέρ ότι «η σύζυγός του υπέστη μια αποβολή λόγω της αναφοράς της Daily Mail για τη σχέση της με τον πατέρα της».

Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν μήνυσε τον σημερινό εκδότη της Daily Mail, και κέρδισε τη δίκη το 2021 αφού η εφημερίδα δημοσίευσε μέρη της «προσωπικής και ιδιωτικής» επιστολής προς τον πατέρα της Τόμας Μαρκλ.

Η Δούκισσα του Σάσεξ είπε ότι η βασίλισσα της είπε να γράψει ένα γράμμα στον πατέρα της, το οποίο στη συνέχεια διέρρευσε στον Τύπο.

Ο πρίγκιπας Χάρι είπε: «Λαμβάνοντας υπόψη το άγχος, την έλλειψη ύπνου και τον χρόνο της εγκυμοσύνης, μπορώ να πω από ότι είδα ότι η αποβολή δημιουργήθηκε από αυτό».

Στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς «Harry & Meghan», η δούκισσα είπε ότι ζήτησε βοήθεια από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας για συμβουλές όταν ο πατέρας της άρχισε να τους επικρίνει στα μέσα ενημέρωσης.

«Ήμουν ξένο σώμα στο παλάτι»

Επίσης, η Μέγκαν θυμάται μεταξύ άλλων ότι άκουσε μια ιδιωτική γραμματέα να λέει: «Είναι σαν αυτό το ψάρι που κολυμπάει τέλεια, και μετά μια μέρα μπαίνει αυτός ο ξένος οργανισμός, και μετά όλο το πράγμα λέει “τι είναι αυτό; Τι κάνει εδώ; Δεν φαίνεται σαν εμάς, δεν κινείται όπως εμείς, δεν μας αρέσει, πάρτε το από πάνω μας».

Το πέμπτο επεισόδιο ξεκινάει με τη Μέγκαν Μαρκλ να λέει πως έκανε ό,τι μπορούσε για να κάνει τη βασιλική οικογένεια περήφανη και να… γίνει μία από αυτούς, καθώς προβάλλονται πλάνα από τη συνοδεία της στο Sandringham για τα Χριστούγεννα του 2018. «Και μετά έσκασε η φούσκα», λέει.

Μιλώντας καθώς οι αρνητικοί τίτλοι των ταμπλόιντ γεμίζουν την οθόνη, ο Χάρι λέει στη συνέχεια: «Ήταν ήδη ξεκάθαρο στα μέσα ενημέρωσης ότι το παλάτι δεν θα την προστάτευε. Μόλις συνέβη αυτό, οι πύλες άνοιξαν». Στη συνέχεια η Mέγκαν εξήγησε «Και συνειδητοποίησα ότι δεν με πετούσαν απλώς στους λύκους, αλλά με ταΐζαν και στους λύκους».

«Ήταν απίστευτα…οδυνηρό»

Η Μέγκαν μίλησε για το πώς ένιωσε όταν τα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να «σκαλίζουν» τη σχέση της με τον πατέρα της Τόμας Μαρκλ στο πέμπτο επεισόδιο. Θυμάται ότι μιλούσε με τον μπαμπά της πολλές φορές την εβδομάδα». Και όταν ο δημοσιογράφος την ρωτά «πότε άρχισαν τα πράγματα να πηγαίνουν στραβά», η δούκισσα του Σάσεξ λέει όταν ενεπλάκησαν τα Μέσα Ενημέρωσης.

«Μετά το γάμο ο μπαμπάς μου άρχισε να δίνει αυτές τις συνεντεύξεις λέγοντας κυρίως πράγματα για μένα. Ήταν απίστευτα οδυνηρό. Και μετά άρχισε να επικρίνει τη βασιλική οικογένεια, ήταν πολύ ενοχλητικό για την οικογένεια. Ήταν ένα πρόβλημα που έπρεπε να λυθεί και ήθελαν να το σταματήσω».

Πώς ηρέμησε την ημέρα του γάμου της

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε πώς «έτρωγε κρουασάν και έπινε μιμόζα» το πρωί του γάμου της με τον πρίγκιπα Χάρι στο νέο ντοκιμαντέρ για το Netflix. Στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς, η 40χρονη δούκισσα του Σάσεξ, 40 ετών είπε πως κατάφερε να ηρεμήσει τη «μεγάλη ημέρα» «Πήγα σε αυτόν τον πραγματικά ήρεμο χώρο, δεν ξέρω πώς ήμουν τόσο ήρεμη. Φαίνομαι στραβά και σκέφτομαι, πώς ήμουν τόσο ήρεμη».

Η σειρά των Σάσεξ, μέρος της συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων λιρών με το Netflix – έγινε το ντοκιμαντέρ με τις περισσότερες προβολές του γίγαντα ροής στην πρώτη εβδομάδα, κάνοντας το ντεμπούτο του με 81,55 εκατομμύρια ώρες προβολής.

Το πρώτο μέρος ήταν ήταν κατά βάση αφιερωμένο στη γνωριμία και το ειδύλλιο του ζευγαριού, αλλά πολλοί δυσαρεστήθηκαν με την πλήρη επίθεση του ζεύγους στη βασιλική οικογένεια, με κάποιους να λένε ότι φαινόταν σαν να θέλει το ζευγάρι να «ρίξει τη μοναρχία». Τους ισχυρισμούς που ακούστηκαν απέρριψαν γρήγορα οι βασιλικοί ειδικοί ως «ανοησίες», ενώ ένας σχολιαστής είπε ότι η σειρά ήταν ξεκάθαρα μια «μορφή εκδίκησης».

«Μου έλεγε πως θέλει να αυτοκτονήσει»

Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ ξέσπασε σε κλάματα καθώς είπε ότι ένιωθε πως «δεν μπορούσε να την προστατεύσει» όταν η δούκισσα του Σάσεξ υπέφερε από σκέψεις αυτοκτονίας. Η Ντόρια Ράγκλαντ, η οποία ζει κοντά στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στην Καλιφόρνια, σκούπισε τα δάκρυά της καθώς είπε ότι της ήταν δύσκολο να αντέξει το γεγονός οτι η κόρη της υπέφερε απο ψυχολογικά προβλήματα ενώ ζούσε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Την θυμάμαι να μου λέει ότι ήθελε να αφαιρέσει τη ζωή της», είπε. «Και, αυτό μου ράγισε πραγματικά την καρδιά». Και πρόσθεσε: «Ήξερα ότι ήταν κακό, αλλά το να την ακολουθούν συνεχώς αυτά τα όρνια -απλώς να μαζεύει το πνεύμα της- ότι στην πραγματικότητα θα σκεφτόταν να μην θέλει να είναι εδώ… δεν είναι εύκολο για μια μαμά να ακούει τέτοια πράγματα». Θλιμμένη και μελαγχολική, η Ντόρια είπε: «Και δεν μπορούσε να την προστατέψω. Δεν μπορούσα…». Μιλώντας σε επόμενο επεισόδιο, η μητέρα της Μέγκαν αποκάλυψε επίσης ότι γνώριζε «το άγχος που είχαν. Ένιωθε σαν να έτρεχαν».

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069