Αποκάλυψη Μικρούτσικου: Παίκτρια ριάλιτι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας λόγω πίεσης της παραγωγής

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε για πρώτη φορά ένα τραγικό περιστατικό που είχε συμβεί όταν παρουσίαζε το Dream Show

Σε μία ανατριχιαστική αποκάλυψη προχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την εποχή που προβαλλόταν το Dream Show με παρουσιαστή τον ίδιο.

Αφορμή αποτέλεσαν οι δηλώσεις του ο σύμβουλος ψυχικής υγείας Γιώργος Λάγιος και πρώην της Κάτιας Ταραμπάνκο, ο οποίος κατακεραύνωσε το «GNTM» κάνοντας αναφορά σε τραυματικές συμπεριφορές που βιώνουν άτομα μετά από κάστινγκ.

Τότε ο Μικρούτσικος θυμήθηκε ένα τραγικό συμβάν στα παρασκήνια του ριάλιτι Dream Show, όταν μία παίκτρια προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της εξαιτίας της πίεσης που δεχόταν τόσο από την παραγωγή όσο και από την ίδια της τη μητέρα.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε για πρώτη φορά ο παρουσιαστής, είχε δηλώσει παραίτηση μετά από αυτό το περιστατικό μέχρι να βοηθήσει η παραγωγή την κοπέλα ενώ υπογράμμισε ότι είχε ζητήσει από τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο να παρέμβει και να «μαζέψει» την πιεστική μητέρα.

«Θα συνηγορήσω ότι η παραγωγή που κάνει τηλεοπτικά σωστά τη δουλειά της με αυτό το υλικό που είδε θα έχει ενθουσιαστεί γιατί το υλικό είναι ελκυστικό, το να βλέπουμε το παίδεμα του άλλου, από το να βλέπω κάτι και να ψάχνω ένα ταλέντο. Αυτά τα talent show είναι χοντρό ριάλιτι γιατί στηρίζονται στα όνειρα ενός παιδιού», ανέφερε νωρίτερα και πρόσθεσε:

«Το μόνο που μπορεί να διαφοροποιεί είναι η ευγένεια των ανθρώπων. Αυτή την καταπίεση ασκείται γίνεται θέαμα και δίδαγμα.»

«Όσο πέρναγε από το χέρι μου εγώ ήμουν τρυφερός και αδέξιος», είπε για τη δική του παρουσία στα ριάλιτι σόου.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069