Αποκλειστικό: Δήμητρα Τσεβά – Παραίτηση από τη θέση της Αντιδημάρχου

Με… πουλόβερ που αρχίζει να ξηλώνεται, μοιάζει πλέον, η Παράταξη του Δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνού και κατ’ επέκταση η Διοίκηση του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, μετά τις αποφάσεις της τέως Αντιδημάρχου κας Δήμητρας Μήλα – Τσεβά!

Η εξαιρετικά δημοφιλής κι επί σειρά ετών, πρώτη σε σταυρούς προτίμησης κα Τσεβά, παραιτήθηκε από τη θέση της Αντιδημάρχου, ανεξαρτητοποιήθηκε από την Παράταξη του κ. Μπουρνού και… ανοίγει πανιά για τον δημαρχιακό θώκο, θέτοντας υποψηφιότητα για τις εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Επιμέλεια: Βιργινία Μάρκου

Δεν υπάρχει λόγος να μην αποκαλύψουμε ότι η νέα υποψήφια Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, μας είχε προσεγγίσει αρκετούς μήνες πριν, ομολογώντας τις προθέσεις της. Κατά συνέπεια, δεν μπορούμε να πούμε ότι αιφνιδιαστήκαμε στο άκουσμα της είδησης, ενώ μας τιμά η εμπιστοσύνη της, αφού έστειλε πρώτα σε μας, κατ’ αποκλειστικότητα, την επίσημη δήλωση παραίτησή της, που ακολουθεί:

Δήμητρα Μήλα – Τσεβά: «Έφτασε η στιγμή για τη μεγάλη απόφαση»

«Παραίτηση από την θέση της Αντιδημάρχου και Ανεξαρτητοποίηση»

Καταθέτοντας τις δυνάμεις μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επί είκοσι συνεχόμενα έτη, έφτασε η στιγμή για μια μεγάλη απόφαση.

Δηλώνω ότι παραιτούμαι από τη θέση της Αντιδημάρχου, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο Νόμο 4804/2021 και αποχωρώ από τον Συνδυασμό «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ».

Μετά από παρότρυνση των δημοτών της Ραφήνας και του Πικερμίου, θα συνεχίσω να προσφέρω τα μέγιστα για το κοινό καλό, μέσα από μια Νέα Πορεία, ως Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος. Θα συνεχίσω να υπηρετώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με πίστη, ήθος, τιμιότητα και προ πάντων μεγάλη αγάπη, όπως ακριβώς πράττω όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τον κάθε δημοτικό υπάλληλο ξεχωριστά και ιδιαιτέρως τους δημότες για τον σεβασμό και την πίστη τους, προς το πρόσωπό μου.

Εύχομαι οι συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, να έχουν το θάρρος και την ενσυναίσθηση των σωστών επιλογών».

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069