Αυγενάκης: «Ήταν λάθος και δεσμεύομαι πως δεν θα επαναληφθεί!»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτηση παραδέχθηκε την αβλεψία που υπήρξε προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργο Καπελλάκη και στη μη δυνατότητα πρόσβασής του στην εξέδρα, στα εγκαίνια της παράκτιας εγκατάστασης Karteros Beach Sports Center.

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο υφυποπυργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης για το θέμα που δημιουργήθηκε στα εγκαίνια της παράκτιας εγκατάστασης Karteros Beach Sports Center, στο Ηράκλειο.

Υπήρξε παράλειψη με την πρόσβαση του προέδρου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργο Καπελλάκη στην πρόχειρη εξέδρα, κατά τον αγιασμό, με τον υφυπουργό Αθλητισμού με ανάρτησή του στο facebook να αναφέρεται στο λάθος.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ήταν λάθος και δεσμεύομαι πως δεν θα επαναληφθεί! Τέτοια εικόνα, όπως η μη πρόνοια πρόσβασης του Προέδρου της Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή – Hellenic Paralympic Committee, Γιώργου Καπελλάκη, στην πρόχειρη εξέδρα για τον αγιασμό των εγκαταστάσεων Karteros Beach Sports Center, τέτοια παράλειψη δεν θα ξανασυμβεί.
H κουλτούρα συμπερίληψης είναι φιλοσοφία μας από την πρώτη ημέρα στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, αλλά και βασικός άξονας πολιτικής της Κυβέρνησής μας. Και αυτό το γνωρίζουν καλά οι αθλητές ΑμεΑ. Και το αναγνωρίζουν.

Το δήλωσε, αμέσως μετά, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ο ίδιος ο Giorgos Kapellakis, τον οποίο ευχαριστώ θερμά: ”Με τις συμπεριφορές σας μας αντιμετωπίζετε ίσα. Ήταν μεγάλο παράπονό μας όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είχαμε ίση αντιμετώπιση και με σένα τη βρήκαμε, Λευτέρη Αυγενάκη. Κι είναι πολύ βασικό αυτό, όχι μόνο για τους Αθλητές με Αναπηρία, αλλά για όλη την κοινωνία”».

Πηγή: gazzetta.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069