Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Οι κρυφές βιντεοκλήσεις με την κόρη του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκπομπής του Alpha, ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς, προχώρησε σε μία αποκάλυψε. Σύμφωνα τα όσα υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας, Θανάσης Χαρμάνης, έκανε λόγο για παράβαση των όρων επικοινωνίας των γονέων του συζυγοκτόνου με τη μικρή Λυδία.

Όπως είναι γνωστό τις τελευταίες πέντε μέρες κάθε μήνα η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μπορεί να βλέπει δια ζώσης της μικρή Λυδία, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο Θανάσης Χαρμάνης όσο καιρό είχαν τη μικρή Λυδία μαζί τους, έκαναν βιντεοκλήση με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από τη φυλακή για να την βλέπει.

Είχε κινητό στις φυλακές

«Κάναμε αυτό που συνέστησαν οι γιατροί. Να πάρει το παιδί και να φύγει γιατί την τελευταία φορά που οι γονείς του Μπάμπη είχαν πάρει τη μικρή Λυδία, το παιδί εκτέθηκε επί μισή ώρα στον ήλιο και οι πατρικοί παππούδες προσπαθούσαν να το βάλουν να μιλήσει με τον δολοφόνο της μητέρας της μέσα στη φυλακή, μέσω βιντεοκλήσης», είπε ο κ. Χαρμάνης και αποκάλυψε η εκπομπή του Alpha.

Εντύπωση προκαλεί πώς ο πιλότος έχει μέσα στη φυλακή κινητό τηλέφωνο, αν και δεν είναι η πρώτη φορά.

Στο παρελθόν είχε βρεθεί να έχει στην κατοχή του κινητό και μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό τότε, η διοίκηση των φυλακών του είχε στερήσει τη δυνατότητα να εργάζεται μέσα στις φυλακές για κάποιο διάστημα.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069