Χάρισον Φορντ: Ο Ίντι «ξανάνιωσε» στο νέο τρέιλερ του Ιντιάνα Τζόουνς 5

O Χάρισον Φορντ σε σκηνή της ταινίας του 1989, Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία
Photo by Murray Close/Getty Images

Στα διαλείμματα του Super Bowl 2023 η Disney παρουσιάσε ένα νέο -σύντομο- τρέιλερ του επερχόμενου Ιντιάνα Τζόουνς.

Το νέο βίντεο μάς δίνει μια πρώτη γεύση από έναν «νεότατο» Χάρισον Φορντ, χάρη στην τεχνολογία του CGI η οποία αφαίρεσε αρκετές δεκαετίες από το πρόσωπο του ηθοποιού, αλλά και μια ματιά στον κακό της ιστορίας Μαντς Μίκελσεν.

Θυμίζουμε ότι το «Indiana Jones and the Dial of Destiny» θα είναι η πέμπτη και τελευταία ταινία του 80χρονου Φορντ στον εμβληματικό ρόλο του αρχαιολόγου της καρδιάς μας.

Μάλιστα, ο νέος Ιντιάνα Τζόουνς αποτελεί την ακριβότερη ταινία της Lucasfilm και συγχρόνως την όγδοη πιο ακριβή ταινία όλων των εποχών, με μπάτζετ που αγγίζει αγγίζει τα 259 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Η νέα ταινία του franchise θα είναι γεμάτη δράση, περιπέτεια, χιούμορ και συναίσθημα. Μάλιστα, ο Χάρισον Φορντ αναφέρει πως πρόκειται να ολοκληρώσει την ιστορία του Ίντι με τον καλύτερο τρόπο.

Όσον αφορά την υπόθεση, η ιστορία τοποθετείται στο 1969, στην αυγή της διαστημικής εποχής. Την ώρα που ο άνθρωπος ταξίδευε προς το φεγγάρι, ο Ιντιάνα Τζόουνς έβρισκε τους ναζί και πάλι στο δρόμο του.

Σε αυτό το σημείο συναντάμε και τον κακό Βόλερ του Μαντς Μίκελσεν, ο οποίος εμπνέεται από τον πραγματικό μηχανικό της NASA, Βέρνερ φον Μπράουν. «Είναι ένας άνθρωπος που επιθυμεί να διορθώσει μερικά από τα λάθη του παρελθόντος. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να κάνει τον κόσμο ένα πολύ καλύτερο μέρος για να ζεις. Θα ήθελε πολύ να το πάρει στα χέρια του. Το θέλει όμως και ο Ιντιάνα Τζόουνς, και έτσι, έχουμε μια ιστορία», εξηγεί ο ηθοποιός.

Στο φιλμ συμμετέχουν ακόμα οι Αντόνιο Μπαντέρας και Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ η οποία υποδύεται τη βαφτιστικιά του Ιντιάνα Τζόουνς.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή είναι η πρώτη ταινία Ιντιάνα Τζόουνς χωρίς τον Στίβεν Σπίλμπεργκ στο σκηνοθετικό τιμόνι. Ωστόσο ο σκηνοθέτης δίνει το «παρών» από τη καρέκλα του παραγωγού. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζέιμς Μάνγκολντ. Για ακόμα μια -και τελευταία- φορά, την επική μουσική του φιλμ αναλαμβάνει ο θρυλικός Τζον Γουίλιαμς. Στη Διεύθυνση Φωτογραφίας βρίσκεται ο «δικός μας» Φαίδων Παπαμιχαήλ.

Το Indiana Jones and the Dial of Destiny θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 29 Ιουνίου 2023.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069