Χρ. Τσεμπέρης: “ΑΦΩΝΟΣ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΗΣ… ΣΙΩΠΗΣ”

Με νέα ανάρτησή του τοποθετείται κατά του πρώην αντιδημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου, ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης, στο fb.

Τις σχετικές αναρτήσεις φαίνεται οτι πυροδότησε ένα έγγραφο – επιστολή που έστειλε η εταιρεία – ιδιοκτησία του κ. Βασιλόπουλου- ζητώντας χρηματοδότηση από τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και που κατά την ημερομηνία αποστολής της, ο ίδιος ο κ. Βασιλόπουλος ήταν ενεργός ακόμη αντιδήμαρχος του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

ΑΦΩΝΟΣ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΗΣ… ΣΙΩΠΗΣ

Είναι τελικά συγκλονιστική η ικανότητα και η ταχύτητα εξαφάνισης και ολοκληρωτικής αφωνίας του -κατά τα άλλα λαλιστατου και πάντα εκ του ασφαλούς και χωρίς αντιλογο- επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης, όταν πρέπει να δώσει εξηγήσεις και απαντήσεις… Βλέπετε, άλλο οι χαρακτηρισμοι, τα υπονοούμενα και οι κατηγορίες που ασκείται με αποτυχία και άλλο τα έγγραφα…

Ο Ανδρέας της σιωπής αντί να απαντήσει στους πολίτες με ποιο σκεπτικό, επιχείρηση ενημέρωσης ιδιοκτησίας του (ON CAMERA) ζητούσε οικονομική ενίσχυση από τα χρήματα των δημοτών με τον ίδιο αντιδήμαρχο, επέλεξε να κάνει εκτεταμένες ασκήσεις αφωνίας και να κρυφτεί πίσω από το δικτυακό “παρεακι” του για ασφάλεια…

Δεν είναι η πρώτη φορά. Δεν θα είναι η τελευταία.

Το γεγονός παραμένει:

Επιχείρηση ΜΜΕ ιδιοκτησίας του, με τον ίδιο σε θέση εμμισθου αντιδημαρχου, αιτηθηκε οικονομική στήριξη από το Δήμο.

Εκτεθηκε. Επέλεξε τη σιωπή και το κρυφτό από μια οποιαδήποτε καθαρή απάντηση στους συνδημοτες του. Τους πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου.

Θα αρκούσε ένα “mea culpa μου” κατά πως έγραψε και ο ίδιος…

Από την άλλη, πιο εκκωφαντική απάντηση σε όλους μας, από τη σιωπή, ίσως να μην υπάρχει…

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069