Δ. Καρκούλιας: Ντροπή σε όποιον εξέδωσε το Δ.Τ για την Διακοπή των Υπηρεσιών Φύλαξης στην Παλλήνη

Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Δημήτρη Καρκούλια στα όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου του Δήμου Παλλήνης σχετικά με την Διακοπή των Υπηρεσιών Φύλαξης.

Σε σχόλιο του στο ZΩnews.gr, ανέφερε:

NΤΡΟΠΗ σε όποιον εξέδωσε αυτό το δελτίο Τύπου, όπου έμμεσα προσπαθεί να ενοχοποιήσεi (ονομαστικά) όλη την Αντιπολίτευση ,ότι δήθεν σταμάτησε την “φύλαξη” και έτσι κινδυνεύουν οι Δημότες… Η αντιπολίτευση κύριε συντάκτη του Δελτίου Τύπου του Δήμου διαφύλαξε το 1.000.000 ευρώ που παράνομα δώσατε εσείς σε μία εταιρεία που από την ώρα που μας “φύλαξε” δεν μειώθηκαν οι κλοπές αλλά αυξήθηκαν.

Μάθε εσύ αγράμματε συντάκτη που γράφεις αυτές τις ανακρίβειες, ότι η σύμβαση αυτή εκρίθη παράνομη από Ανεξάρτητη Δημόσια Αρχή στην ουσία και όχι στον τύπο όπως κουτοπόνηρα προσπαθείς να το περάσεις στους Δημότες, με τόσες παραβάσεις που οικονομικά θα ζημίωναν τον Δήμο και τους Δημότες και κάποιοι…. θα “κονόμαγαν” χοντρά …

Επειδή ο Δήμος ως προς την διαχείριση του είναι ‘μπάχαλο’ σιωπήστε γιατί στο “σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλάνε για σχοινί”. Και μάθε ανόητε συντάκτη ότι τα χειρότερα έρχονται.

Δημήτρης Καρκούλιας

Δείτε το σχόλιο στην ανάρτηση:

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069