Δήμητρα Μήλα – Τσεβά: «Τα ψεύτικά τα λόγια τα μεγάλα του κ. Μπουρνούς! Διαφημίζει ως δικά του έργα, δωρεές ιδιωτών!»

Παρέμβαση της Υποψήφιας Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου

Με αφορμή δηλώσεις του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου κ. Ευάγγελου Μπουρνού στις… ατέλειωτες συνεντεύξεις που δίνει με καταιγιστικό ρυθμό (!) η επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα Πορεία για τη Ραφήνα και το Πικέρμι» και υποψήφια Δήμαρχος κα Δήμητρα Τσεβά, αποστέλλει άρθρο – παρέμβαση, όπου αναφέρει τα εξής:

«Πολλοί συντοπίτες μας, από Ραφήνα και Πικέρμι, παρακολουθώντας την προκλητική στάση του Δημάρχου, ο οποίος διακατέχεται εμφανέστατα πια, από έπαρση και απολυταρχισμό, μου ζήτησαν να μπω μπροστά, τραβώντας το άρμα προς την εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου 2023. Πρόκειται για συντοπίτες μας, που γνωρίζουν πολύ καλά τον χαρακτήρα μου, αναγνωρίζουν ότι είμαι έντιμο και καθαρό άτομο, εργατική, μαχητική και αφοσιωμένη στην Αυτοδιοίκηση και στα θεσμικά μου καθήκοντα και κυρίως, έχουν διαπιστώσει ότι θα βρεθώ πάντοτε, δίπλα στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη και χρειάζεται ένα χέρι βοήθειας.

Την τιμητική αυτή πρόταση/πρόκληση την αποδέχτηκα με ταπεινότητα, συγκίνηση κι ευσυνειδησία, λαμβάνοντας ως δεδομένο -εκτός των άλλων- ότι δεν υπήρχε πρόθεση από άλλη Δημοτική Παράταξη (σ.σ. με αξιώσεις και προοπτική νίκης) να αντιπαρατεθεί απέναντι στον Ευάγγελο Μπουρνού.

Και από τη στιγμή που δέχτηκα, βγήκα μπροστά και όπως έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη, θα φτάσω ως το τέλος, έχοντας δίπλα μου τους συμπολίτες μας εκείνους, που πιστεύουν σε μένα και δεν αντέχουν στην ιδέα ενός Δημάρχου, ο οποίος… έτρεχε στους διαδρόμους του Δημαρχείου σε ρυθμούς τσιγκολελέτας (!) τραγουδώντας το «είμαι μόνος μου! Παίζω μόνος μου! Θα κάνω ό,τι θέλω.. τρα λα λα!».

Ο ίδιος αυτός Δήμαρχος, στις ατέλειωτες, πολλαπλές κι επαναλαμβανόμενες συνεντεύξεις του, σε ΜΜΕ (σ.σ. που στην ουσία, του ανήκουν) μιλάει δίχως ντροπή και λέει πράγματι ό,τι θέλει, κομπάζοντας για έργα που υπάρχουν στη φαντασία του ή που εκτελούνται χωρίς την παραμικρή ανάμειξη του Δήμου! Τελευταίο του «κατόρθωμα» που μας ανάγκασε να γράψουμε αυτές τις γραμμές, είναι η αναφορά του για τα εξής δύο έργα: τη μορφοποίηση και καλλωπισμό του πάρκου πίσω από το Ιερό του Μητροπολιτικού Ενοριακού Ναού της Παντοβασίλισσας και το νέο μικρό παρκάκι στη συμβολή των Οδών Προύσσης – Ναπ. Σουκατζίδη και Διονύσου. Και τα δύο παραπάνω, είναι ευγενικές δωρεές συμπολιτών μας και ο κύριος Δήμαρχος τα παρουσιάζει για δικά του!

Πόσο ακόμα θα επιτρέψουμε σ’ έναν αλαζόνα και συνειδητά πολιτικό ψεύτη, να διαφεντεύει τις πόλεις μας και να αισθάνεται ότι δεν υπάρχει κανένας φραγμός, ηθικός ή άλλος, προκειμένου να ικανοποιήσει τα κόμπλεξ και τις φιλοδοξίες του; Τώρα έφτασε η στιγμή των αποφάσεων! Είναι η ώρα της σύνθεσης και σύνδεσης όλων των Δυνάμεων της πόλης, πέρα από κομματικές ταυτότητες, περιχαρακώσεις και παραγοντισμούς.

Ας προχωρήσουμε με μία διαφορετική και δημοκρατική φιλοσοφία και αντίληψη, με σεβασμό στη συνεργασία, με αγάπη στον συνάνθρωπο!

Δήμητρα Μήλα – Τσεβά

Υποψήφια Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου».

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069