Δήμος Μαραθώνος: Εξασφάλιση χρηματοδότησης ύψους 14,3 εκ. ευρώ για την επέκταση κατασκευής δικτύου αποχέτευσης

Ο Δήμος Μαραθώνος εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 14.373.741,00 ευρώ από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας για την επέκταση του έργου κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στις περιοχές Γραμματικό, Καλέντζι, Άνω Σούλι και τμήματος του οικισμού Αγίου Παντελεήμονα, περιοχές οι οποίες δεν ήταν στο πρόγραμμα της σύμβασης με την ΕΥΔΑΠ, μέσω της οποίας είναι σε εξέλιξη το έργο στη Νέα Μάκρη και στο Μαραθώνα και εντάχθηκαν κατόπιν δικού μας αιτήματος. 

Παράλληλα, ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι προχωρούν οι μελέτες για την ένταξη και του Βαρνάβα στο έργο, που επίσης δεν περιλαμβανόταν στον αρχικό σχεδιασμό.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα που αποδέχθηκε το αίτημά μας για χρηματοδότηση και επέκτασηαυτού του αναγκαίου έργου και σε αυτές τις περιοχές του Δήμου μας.

Προχωράμε δυναμικά με ουσιαστικά έργα προόδου και ανάπτυξης!

Ανάρτηση του Δημάρχου Μαραθώνα Στέργιου Τσίρκα

Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση ύψους 14.373.741,00 ευρώ από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας για την επέκταση του έργου κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στις περιοχές Γραμματικό, Καλέντζι, Άνω Σούλι και τμήματος του οικισμού Αγιου Παντελεήμονα, οι οποίες δεν ήταν στο πρόγραμμα της σύμβασης με την ΕΥΔΑΠ μέσω της οποίας είναι σε εξέλιξη το έργο στη Νέα Μάκρη και στο Μαραθώνα και εντάχθηκαν κατόπιν δικού μας αιτήματος.

Παράλληλα, να ενημερώσουμε ότι προχωρούν οι μελέτες για την ένταξη και του Βαρνάβα στο έργο, που επίσης δεν περιλαμβανόταν στον αρχικό σχεδιασμό.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα που αποδέχθηκε το αίτημά μας για χρηματοδότηση και επέκταση αυτού του αναγκαίου έργου και σε αυτές τις περιοχές μας.

Προχωράμε δυναμικά με ουσιαστικά έργα προόδου και ανάπτυξης.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069