Δήμος Παιανίας: Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία για μαθητές Γυμνασίου και ‘Α Λυκείου – Δηλώστε συμμετοχή

Τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαδικτυακό πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας μαθημάτων Φυσικής, Χημείας και Μαθηματικών, έχουν οι μαθητές του Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου του Δήμου Παιανίας ενόψει των ενδοσχολικών εξετάσεων.

Το πρόγραμμα είναι κοινωνική προσφορά του Διαδικτυακού Φροντιστηρίου e-αξία και οι μαθητές θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως 15/5/2023, επικοινωνώντας με τη γραμματεία του φροντιστηρίου, προκειμένου να δηλώσουν τάξη και μαθήματα που θέλουν να παρακολουθήσουν! Θα ακολουθήσει η δημιουργία ομάδων, ολιγομελών  με συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες και θα ενημερωθούν για τη διαδικασία σύνδεσης και πραγματοποίησης των μαθημάτων!

«Η παροχή του Διαδικτυακού Φροντιστηρίου e-αξία χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς, η οποία μας καθιστά αισιόδοξους για το μέλλον. Δίνεται έτσι η δυνατότητα σε όλους τους μαθητές να ανταποκριθούν στις ενδοσχολικές εξετάσεις καλύτερα προετοιμασμένοι» δήλωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Τα στοιχεία επικοινωνίας με τη γραμματεία του Διαδικτυακού Φροντιστηρίου e-αξία είναι:

  • Email: info@e-axia.edu.gr
  • Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2152154860, 2106630417

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069