Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Εικόνες ντροπής στην Παρέλαση της Ραφήνας!

Γράφει η Βιργινία Μάρκου

Εκπλήσσεται και η έκπληξη (!) με όσα τραγελαφικά λαμβάνουν χώρα στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου!

Στη λογική προφανώς, του «ό,τι θέλω κάνω και κανείς δεν είναι ικανός να με εμποδίσει» ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς, όχι μόνο φαίνεται να… το χάνει τελείως (κατά το κοινώς λεγόμενο) από την «παραζάλη της απόλυτης εξουσίας» όπως το αντιλαμβάνεται ο ίδιος, αλλά είναι φανερό ότι καμαρώνει κιόλας, κάθε φορά που προβαίνει σε ακραίες προκλητικές συμπεριφορές!

Για να δώσουμε στους αναγνώστες μας, να καταλάβουν σε τι αναφερόμαστε και παράλληλα, να βεβαιωθούμε κι εμείς οι ίδιοι ότι οι πληροφορίες -όσο κι αν ακούγονται απίστευτες- είναι αληθινές, αντί για ρεπορτάζ, θα θέσουμε τα ακόλουθα ερωτήματα:

  1. Αληθεύει ότι στους μαθητές του Γενικού Λυκείου (ΓΕΛ) Ραφήνας απαγορεύτηκαν οι δια ζώσης επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου;
  2. Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι; (σ.σ. θα επιθυμούσαμε επίσημη απάντηση, είτε από Καθηγητές είτε από Γονείς είτε από τους ίδιους τους Μαθητές)
  3. Αληθεύει ότι στους μαθητές του ΓΕΛ Ραφήνας απαγορεύτηκε η παρέλαση;
  4. Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι;
  5. Αληθεύει ότι τελικά, επιτράπηκε να παρελάσουν μόνο επτά μαθητές, ήτοι: Σημαιοφόρος, Παραστάτες και μία μαθήτρια που προπορευόταν κρατώντας ταμπελάκι του Σχολείου;
  6. Αληθεύει ότι η μαθήτρια που προπορευόταν, είναι η κόρη του Δημάρχου κ. Μπουρνούς;
  7. Εάν τους έξι μαθητές της Σημαίας, τους ορίζουν οι βαθμολογίες, την έβδομη μαθήτρια ποιος την όρισε;

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069