Δήμος Σαρωνικού: Ολοκληρώθηκε ο 1ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλυβίων με πλήθος συμμετοχών

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό ολοκληρώθηκε ο 1ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός που προκήρυξε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Ο διαγωνισμός με θέμα «Η ελευθερία της ψυχής» που ξεκίνησε την 1η Ιουλίου 2021 και έληξε στις 20 Οκτωβρίου 2021,  αγκαλιάστηκε από το κοινό συγκεντρώνοντας 245 συμμετοχές, ποιήματα και διηγήματα από την Ελλάδα αλλά και από την Κύπρο, την Γερμανία και το Βέλγιο.

Το σχετικό υλικό έχει ήδη δοθεί προς επεξεργασία στα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης και τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν, κατά πάσα πιθανότητα, στο τέλος Ιανουαρίου 2022. Η επιτροπή αποτελείται από τους κ. Τζίνα Ξυνογιαννακοπούλου ποιήτρια,  κ. Γιώργο Δουατζή, συγγραφέα, κ. Γιώργο Ρούσκα, ποιητή.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και ανάλογα με τις επιδημιολογικές συνθήκες της εποχής, θα δρομολογηθεί σχετική εκδήλωση και θα παρουσιαστούν στους φίλους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καλυβίων σχέδια και σκέψεις αναφορικά με τα έργα που θα έχουν την υψηλότερη βαθμολογία. Επίσης, στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης μας θα βρίσκετε όλες τις νέες δράσεις μας! Και βέβαια θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με μελλοντικούς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069