Δήμος Ζωγράφου: Νέο πάρκο στη συμβολή των οδών Μαικήνα και Ούλοφ Πάλμε

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας επιθεώρησε την έναρξη των εργασιών στην συμβολή των οδών Μαικήνα και Ούλοφ Πάλμε για τη δημιουργία ενός νέου πάρκου.

Στο συγκεκριμένο σημείο που ήταν έως τώρα ανεκμετάλλευτο και δίχως κάποια χρήση, θα γίνουν νέες φυτεύσεις, θα εγκατασταθούν νέα καθίσματα καθώς κι ένα πολυόργανο γυμναστικής, με παρεμβάσεις φιλικές προς το περιβάλλον. Παράλληλα θα δημιουργηθούν και τέσσερις θέσεις στάθμευσης.

Η διαμόρφωση του νέου πάρκου από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ζωγράφου, αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα και να παραδοθεί στους κατοίκους προκειμένου να αποτελέσει ένα νέο χώρο πρασίνου και αναψυχής για τους κατοίκους του Δήμου Ζωγράφου, σε μία αρκετά επιβαρυμένη περιοχή με πολλές πολυκατοικίες.

«Συνεχίζουμε την υλοποίηση των δεσμεύσεων μας για περισσότερους χώρους αναψυχής και πρασίνου στο Δήμο Ζωγράφου. Μετά την υλοποίηση των Pocket Parks συνεχίζουμε τη δημιουργία πάρκων που τόσο χρειάζεται η πόλη μας. Είμαι σίγουρος ότι οι κάτοικοι της περιοχής θα  απολαύσουν το νέο χώρο», είπε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας που επισκέφτηκε το υπό κατασκευή πάρκο, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμο Μπουλούκο.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069