Δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη για τους κατοίκους του Δήμου Παλλήνης

Μετά το Πρόγραμμα Ψυχολογικής Υποστήριξης Νέων 18-25 ετών, ξεκινά η λειτουργία και του αντίστοιχου, δωρεάν Προγράμματος, για όλους τους κατοίκους άνω των 25 ετών.

Εξειδικευμένοι επιστήμονες της ψυχικής υγείας, παρέχουν δωρεάν στους κατοίκους, διαγνωστικό και συμβουλευτικό έργο,, σε ασφαλές περιβάλλον και με αυστηρή τήρηση απορρήτου και εμπιστευτικότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα:

  • 2132031653
  • 2132031655
  • 2132031660
  • Ή ηλεκτρονικώς στη διεύθυνση pronoia@0112.syzefxis.gov.gr

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται σε ειδικό χώρο των Δημοτικών Ιατρείων Παλλήνης, στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου 33, Παλλήνη, κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή.

“Η φροντίδα της ψυχικής υγείας είναι δικαίωμα όλων. Δίνουμε στους κατοίκους του Δήμου μας, μια δωρεάν, δημόσια δομή ψυχικής υγείας, όπου ο καθένας θα μπορεί να βρει τη στήριξη που χρειάζεται, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης”, δήλωσε, με αφορμή την έναρξη του Προγράμματος, ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος.

Το Πρόγραμμα δημιούργησε ο Δήμος Παλλήνης σε συνεργασία με την αστική, μη κερδοσκοπική Εταιρεία “Συμβάλλειν” και υλοποιείται υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Δρ. Γιώργου Μερτζάνου.

Γραφείο Τύπου

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069