Δύναμη Ανάπτυξης: Ανακοίνωση υποψηφιότητας Χαράς Ιωαννίδου

Μαζί μας στη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” η Χαρά Ιωαννίδου, με το γνωστό κατάστημα οπτικών στη Ραφήνα.

Είναι μητέρα ενός παιδιού, πτυχιούχος οπτικός, οπτομέτρης και εφαρμοστής φακών επαφής, μετεκπαιδευθείσα στο New York City Technical College και πιστοποιημένη από το «Health Coaching για επαγγελματίες υγείας» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ μιλάει 3 ξένες γλώσσες. Είναι ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Εμπόρων Ραφήνας και μέλος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Είναι επίσης μέλος του Συμβουλίου Οπτικών Κύπρου, καθώς και αρκετών ανθρωπιστικών φιλανθρωπικών οργανώσεων.
Στη Ραφήνα είναι γνωστή ως δωρητής της δανειστικής βιβλιοθήκης του 4ου Δημοτικού Σχολείου με δωρεά 110 βιβλίων με τίτλους που ζήτησαν οι ίδιοι οι μαθητές, ενώ μετά τη φονική πυρκαγιά του Ματιού, η Χαρά Ιωαννίδου τιμώντας τη μνήμη των νεκρών συμπολιτών μας, προσέφερε 12 πλήρεις στολές πυροσβεστών στους Εθελοντές Πυροσβέστες και δώρισε 60 ολοκληρωμένα εξατομικευμένα ζευγάρια γυαλιά στους πυρόπληκτους Ραφηνιώτες.

Την καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας, πιστεύοντας ότι στον τομέα του εθελοντισμού με σκοπό την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής πολιτικής και προαγωγής της δημόσιας υγείας, οι γνώσεις και οι εμπειρίες της Χαράς είναι πολύτιμες.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069