Δυναμική η παρουσία του ΣΥ.Φ.Α. Γέρακα στο 3ο Super Cup Ναύπακτος

Δυναμική παρουσία έδειξε ο ΣΥ.Φ.Α. ΓΕΡΑΚΑ και στο SUPER CUP στη Ναύπακτο, κάνοντας μια αξιόλογη προσπάθεια στον αγώνα που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Συγκεκριμένα στον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης στην κατηγορία super mini ο αθλητής Παναγιώτης Ντάβος κέρδισε την πρώτη θέση και ακολουθούν Βίκτωρας Ηλιάδης και Φάββας Κωνσταντίνος.

Στα μίνι μικρά την πρώτη θέση διεκδίκησε ο Σφριντζέρης Δημήτριος, 2η ο Μιχαλόπουλος Φίλιππος και την 3η ο Πουλής Αχιλλέας, ενώ στα μίνι μεγάλα αγόρια ο Μακρυγιάννης Κωνσταντίνος κατέκτησε την 3η θέση. Στους Παμπαίδες οι αθλητές Παπαγεωργίου Μαρίνος και Κωνσταντάκης Ιάσονας τερμάτισαν 2ος και 3ος αντίστοιχα. Στην κατηγορία των κορασίδων και των παγκορασίδων με κοινή κατάταξη η αθλήτρια Ταλαδιανού Άννα κατέκτησε την 2η θέση.

Στον αγώνα του XCC στα Super Μini οι αθλητές Ντάβος Παναγιώτης, Ηλιάδης Βίκτωρας και Ξηρός Δημήτρης κατέκτησαν την 1η ,2η και 3η θέση αντίστοιχα. Στα Μίνι Μικρά ο Φίλιππος Μακρυγιάννης τερμάτισε 1ος , ο Σφριντζέρης Δημήτρης 2ος και ο Μιχαλόπουλος Φίλιππος 3ος . Στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα αγόρια και στα κορίτσια oι αθλητές Μαρινάκης Ρωμανός και Μπρανίκα Μελίνα κατέλαβαν την 3η θέση. Στους Παμπαίδες ο Παπαγεωργίου Μαρίνος και ο Κωνσταντάκης Ιάσονας κατέκτησαν την 3η και την 3η θέση. Τέλος στις κορασίδες η αθλήτρια Ταλαδιανού Άννα τερμάτισε 1η.

Συγχαρητήρια στους αθλητές του ΣΥ.Φ.Α. ΓΕΡΑΚΑ για την προσπάθειά τους, ευχόμαστε να έχουν μία δυναμική πορεία και για το 2023.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069