Εκτός Survivor ο Βαλάντης; – Ενεργοποίησε το κινητό του (βίντεο)

Το πρωί της Τετάρτης, ο Βαλάντης σύμφωνα με τα spoiler, είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor.

Οι πληροφορίες, έρχονται να επιβεβαιωθούν, καθώς, βάσει όσων έγιναν γνωστά, ο τραγουδιστής έχει ανοιχτό είναι το κινητό του, και συγκεκριμένα έχει ενεργοποιημένο το viber του.

Σύμφωνα με την εκπομπή, «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», ο τραγουδιστής αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ξενοδοχείο και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς επικοινώνησε με άτομο του περιβάλλοντός του και αποκάλυψε ότι είναι ήδη εκτός παιχνιδιού!

Από την άλλη η εκπομπή «Το Πρωινό», ανέφερε ότι δεν έχει στα χέρια του το κινητό του, αλλά αυτή που ενεργοποίησε τον λογαριασμό του ήταν η σύντροφός του, Σουζάνα.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο, είδαμε τον Βαλάντη να λυγίζει!

Ο ίδιος δεν έκρυψε ότι η απομόνωσή του από την υπόλοιπη ομάδα του τον έχει στενοχωρήσει πολύ και ντρέπεται τους δικούς του ανθρώπους που έχουν εξελιχθεί έτσι τα πράγματα.

“Είμαι πολύ πληγωμένος” είπε ο τραγουδιστής κλαίγοντας ενώπιον όλων ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες είχαν συγκινηθεί για την πιθανότητα να ακούσουν μηνύματα των δικών τους ανθρώπων.

Ενώ στο σημερινό επεισόδιο, ο Βαλάντης δεν θα είναι στο συμβούλιο, όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την αποχώρηση παίκτη και περιμένει στην καλύβα το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Πηγή: pronews.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069