Έλενα Χριστοπούλου: «Εγώ βλέπω ριάλιτι με λίγο GNTM και λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω αυτό»

Η Έλενα Χριστοπούλου πλέον εκφράζει έντονα την αντίθεση για το GNTM το οποίο κάποτε υπηρέτησε ως κόουτς!

Η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία φέτος βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στην πρωινή εκπομπή «Πρωινό μας», σχολιάζει τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model, τα οποία προβάλλονται για δεύτερη εβδομάδα στην τηλεόραση.

Το χθεσινό επεισόδιο είχε πολλή ένταση αλλά και πολύ ριάλιτι με αποτέλεσμα να σχολιαστεί από πολλές εκπομπές αλλά και από την ίδια, καθώς έχει βρεθεί στο παιχνίδι ως κόουτς και γνωρίζει καταστάσεις εκ των έσω.

«Εγώ κάθε φορά που το βλέπω μπερδεύομαι. Κάθε κορίτσι που στέκεται εκεί έχει διαφορετική κριτική από τους ανθρώπους που είναι εκεί. Εγώ εκεί μπερδεύομαι. Μπερδεύομαι πάρα πολύ για το κορίτσι από την Ουκρανία, πρέπει να γίνει όλο αυτό το reality το δακρύβρεχτο», είπε αρχικά.

«Καταλαβαίνω τη συγκίνηση, αντιλαμβάνομαι πάρα πολλά πράγματα, αλλά το να περνάει ένα κορίτσι στην οικογένειά του κάπως, δεν σημαίνει ότι είναι κριτήριο για τη δική μας τη δουλειά, να πούμε έτσι ότι περνάς. Δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια πια από κορίτσι σε κορίτσι. Έχω μπερδευτεί», συμπλήρωσε λέγοντας μάλιστα στο τέλος ότι «Εγώ νομίζω ότι εδώ απλά κοροϊδεύουμε, συγγνώμη. Εγώ βλέπω reality με λίγο GNTM, δεν βλέπω GNTM. Λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω αυτό».

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069