Ένταση (video) μεταξύ Γ. Πατούλη, και με τους: προέδρο Κοινότητας Βαρνάβα και με τον επικεφαλή συνδυασμού Λαϊκής Συσπείρωσης Μαραθώνα.

Για τον ΧΥΤΑ στο Γραμματικό

Στο τέλος της εκδήλωση για την υπογραφή της κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου, προκλήθηκε ένταση, μεταξύ του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και του προέδρου της Κοινότητας του Βαρνάβα Ηλία Σπύρου καθώς και με τον επικεφαλής του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης του Μαραθώνα Νίκο Στεφανίδη

Με την ολοκλήρωση της υπογραφής των συμβάσεων, ο πρόεδρος της κοινότητας του Βαρνάβα Ηλίας Σπύρου και ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης του Μαραθώνα Νίκος Στεφανίδης διαμαρτυρήθηκαν στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη. Η διαμαρτυρία αφορούσε τον ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ στο Γραμματικό, αναφέροντας στον Περιφερειάρχη πως είναι ένα καταστροφικό έργο για την περιοχή.

Η απάντηση του περιφερειάρχη ήταν η παρακάτω:

“Το έργο δεν είναι καταστροφικό και ο Βαρνάβας και όλος ο Δήμος Μαραθώνα θα πρέπει πλέον να διαχειρίζεται τα σκουπίδια του και όχι να τα στέλνει στην Φυλή.” Παράλληλα, ανέφερε πως μέσα από το έργο της αποχέτευσης φέρνει εκατομμύρια στην περιοχή του Δήμου Μαραθώνα και πως εδώ δεν είμαστε Ρωσία. Επίσης ο κύριος Πατούλης τους κατονόμασε λαϊκιστές και ανέφερε συνεχώς την έκφραση “Ντροπή σου!”.

Η συζήτηση συνεχίστηκε σε έντονο ύφος και με παρουσία αστυνομικών δυνάμεων για πάνω από 5 λεπτά.

Ευτυχώς όμως η παρέμβασή των αστυνομικών δυνάμεων δεν κρίθηκε αναγκαία, οπότε δεν επενέβησαν.

Επιπροσθέτως πριν ακόμα ξεκινήσει η εκδήλωση υπήρχε διαμαρτυρία για τον ΧΥΤΑ /ΧΥΤΥ εξωτερικά της εισόδου του Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΡΝΑΒΑ : Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης!!!!

Σήμερα, για ακόμη μια φορά έπεσαν οι μάσκες αυτών που καταστρέφουν τον τόπο μας και μάλιστα με περίσσιο θράσος!!!

Η παράκρουση στο μεγαλείο της.Αυτοί που διαπράττουν 60 χρόνια το έγκλημα στην Φυλή, μας ζητάνε τα ρέστα και δημιουργούν μία νέα Φυλή στο Γραμματικό.Είναι προφανές ότι τους ενοχλεί ο αγώνας μας, ένας αγώνας δίκαιος που πρέπει να ενταθεί, καθώς είναι αποφασισμενοι. Δεν υπολογίζουν όμως την Λαϊκή οργή για το εγκληματικό έργο πού σχεδιάζουν.Η προσπάθεια του Πατούλη να μας μεταφέρει το πρόβλημα με την διαχείριση των απορριμμάτων, ένα πρόβλημά που ο ίδιος και οι προκάτοχοι του με την στάση τους διαιώνισαν, δεν του βγήκε και ξεκίνησε τον αντικομμουνισμό.Ευτυχώς, δεν είμαστε όλοι ίδιοι και ειδικά οι συγχωριανοί μου τους έχουν πάρει χαμπάρι!!!

Όσο για τα εκατομμυρια που μας φέρνει, που είναι δικά μας λεφτά, να του πούμε πώς δεν είμαστε όλοι ιθαγενείς και δεν προσκυνάμε καθρεφτάκια !!!!

Είμαστε στην σωστή πλευρά τής ιστορίας, σε εκείνη την πλευρά πού απαιτεί από εμάς, όχι μόνο να φτιάξουμε, αλλά και να παραδώσουμε έναν κόσμο καλύτερο στα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Τώρα πρέπει να ΔΥΝΑΜΏΣΟΥΜΕ τον αγώνα μας, να είμαστε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση για να χαλάσουμε τα σχέδια τους.

Σπύρος Ηλίας

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069