Επαναλειτουργία των Υπηρεσιών Φύλαξης στον Δήμο Παλλήνης

Το Συμβούλιο Επικρατείας, με την υπ΄ αριθ. 58/2022 απόφασή του, δικαίωσε το Δήμο Παλλήνης, κάνοντας δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει κατά της απόφασης της ΕΑΑΔΗΣΥ, για διακοπή της σύμβασης Υπηρεσιών Φύλαξης, μετά από καταγγελία Συμβούλων της Αντιπολίτευσης.

Όπως, σας είχαμε ήδη ενημερώσει, ο Δήμος Παλλήνης θα προσέβαλλε ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας την κατάφωρα εσφαλμένη απόφαση της ΕΑΑΔΗΣΥ προκειμένου να την ανατρέψει με σκοπό οι κάτοικοι να απολαμβάνουν και πάλι την ασφάλεια που προσέφεραν οι υπηρεσίες φύλαξης.

Η άδικη αυτή στέρηση των υπηρεσιών φύλαξης, πέραν της αναστάτωσης που δημιούργησε στους κατοίκους, είχε δυστυχώς, ως αποτέλεσμα και την πρόκληση εκτεταμένων ζημιών στους δημόσιους χώρους και εγκαταστάσεις του Δήμου κατά την περίοδο διακοπής αυτών των υπηρεσιών.

Η δικαίωση του Δήμου από το Συμβούλιο Επικρατείας όχι μόνο αποδεικνύει την ορθότητα και νομιμότητα των αποφάσεων της Δημοτικής Αρχής αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύει και το γεγονός ότι, αβάσιμες καταγγελίες που στοχεύουν στη δημιουργία εντυπώσεων και στην προσβολή του κύρους της Δημοτικής Αρχής τελικά καταλήγουν να πλήττουν την πόλη μας και τους συμπολίτες μας.

Από το Σάββατο 18 Ιουνίου και ώρα 22:00 επαναλειτουργούν πλήρως όλες οι υπηρεσίες φύλαξης στην πόλη μας.

Οι δημότες θα έχουν στη διάθεση τους, τον τηλεφωνικό αριθμό 2111900950, ο οποίος είναι αναγραμμένος πάνω στα περιπολικά και μέσω αυτού, θα μπορούν να επικοινωνούν με το Επιχειρησιακό Κέντρο Ελέγχου του προγράμματος «Ασφαλής Πόλη», σε περίπτωση που αντιληφθούν κάτι ύποπτο.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069