Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ – Τρεις τραυματίες αστυνομικοί και πέντε προσαγωγές

Ομάδες περιθωριακών αριστερών ομάδων έβαλαν φωτιά σε κάδους με τους άνδρες των ΜΑΤ να απαντούν με κρότου λάμψης και με ρίψη χημικών.

Περίπου 50 άτομα μετά την πορεία που είχε προηγηθεί έφτασαν έξω από την ΑΣΟΕΕ και άρχισαν να συγκρούονται με τους αστυνομικούς πετώντας πέτρες ενώ στο σημείο έχει σπεύσει και αύρα της ΕΛΑΣ. 

Στην περιοχή είναι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν περίπου 50 άτομα μετά την πορεία που είχε προηγηθεί κατά της υποχρεωτικής λήψης DNA, έφτασαν έξω από την ΑΣΟΕΕ και άρχισαν να συγκρούονται με τους αστυνομικούς πετώντας πέτρες ενώ στο σημείο έχει σπεύσει και αύρα της ΕΛΑΣ.

Νωρίτερα επεισόδια σημειώθηκαν στα Εξάρχεια, έπειτα από πορεία αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας. Στη διάρκειά τους, σύμφωνα με την αστυνομία τραυματίσθηκαν 3 αστυνομικοί, ενώ έγιναν πέντε προσαγωγές.

Τρεις αστυνομικοί τραυματίες, λέει η ΕΛΑΣ

Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν, σύμφωνα με ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που συνέβησαν το μεσημέρι στην περιοχή των Εξαρχείων όταν άτομα που έκαναν συγκέντρωση κατά της λήψης γενετικού υλικού από συλληφθέντες, επιτέθηκαν ξαφνικά σε αστυνομικές δυνάμεις με πέτρες και κοντάρια.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει έως αυτή την ώρα σε 5 προσαγωγές.

ΠΗΓΗ: pronews.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069