Έπεσαν στο λιμάνι επειδή ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του GPS!

Παλιότερα υπήρχαν τα απλά συστήματα GPS, σήμερα υπάρχουν τα πολύ πιο έξυπνα και ευέλικτα app, όπως τα Google Maps, Waze, Garmin κ.α., που «τρέχουν» σχεδόν σε όλα τα smartphones.

Αυτά τα συστήματα χρησιμοποιούνται για να εισάγει κανείς έναν προορισμό και στη συνέχεια να ακολουθεί τις σχετικές οδηγίες για να φτάσει σε αυτόν. Σε καμία περίπτωση όμως ο οδηγός δεν πρέπει να εφησυχάζεται και να βρίσκεται πάντοτε σε εγρήγορση για κάθε υπόδειξη που του κάνει το σύστημα.

Αλλιώς, υπάρχει περίπτωση να την πατήσει κανείς όπως μία ηλικιωμένη οδηγός στην Χαβάη που έκανε ότι της έλεγε το navi με αποτέλεσμα να πέσει με το αυτοκίνητο της μέσα στο νερό!

Το ατυχές συμβάν καταγράφηκε στο μικρό λιμάνι Honokohau της περιοχής Kailua-Kona στην Χαβάη. Όπως θα δείτε στο βίντεο που τράβηξε ένα μέλος από το πλήρωμα ενός ιστιοφόρου το ασημί Chrysler έπεσε μέσα στο νερό και άρχισε πολύ αργά να βυθίζεται.

Η αντίδραση των γύρω ήταν άμεση αφού κατάφεραν να βγάλουν τις δύο γυναίκες έξω από το Chrysler. Μάλιστα, προσπάθησαν δίχως επιτυχία να δέσουν με σκοινιά το αυτοκίνητο, το οποίο όμως βυθίστηκε εντελώς.

Αργότερα οι αρχές ανέσυραν το αυτοκίνητο με τις δύο επιβάτες να είναι μια χαρά στην υγεία και παρά τη μεγάλη λαχτάρα που τράβηξαν.

«Οι επιβάτες ήταν τουρίστες που προσπαθούσαν να βρουν μια εταιρεία στο λιμάνι και ακολουθούσαν τις οδηγίες του GPS όταν έκαναν λάθος στροφή προς το νερό», είπε αυτή που τράβηξε το βίντεο.

Όπως και να έχει, αυτές τις διακοπές θα τις θυμούνται για πάντα.

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069