Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα θερμοκήπια Μαραθώνα που επλήγησαν από την κακοκαιρία

Χρ. Σπίρτζης: Θα είμαστε στο πλευρό των αγροτών, αναγκαία η άμεση αποζημίωση τους

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πραγματοποίησε αυτοψία στα θερμοκήπια της περιοχής του Μαραθώνα που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία και συναντήθηκε με το προεδρείο του Αγροτικού Συλλόγου Μαραθώνα και αγρότες της περιοχής.

Το κλιμάκιο στο οποίο συμμετείχαν ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σταύρος Αραχωβίτης, οι βουλευτές Ανατολικής Αττικής, Χρήστος Σπίρτζης και Πάνος Σκουρολιάκος, ο δήμαρχος Σαρωνίδας, Πέτρος Φιλίππου και μέλη της ΟΜ Μαραθώνα διαπίστωσε ότι οι ζημιές των παραγωγών είναι τεράστιες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του κλιμακίου με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Μαραθώνα, Αλέκο Βάρσο, τον αντιπρόεδρο, Δημήτρη Μάμαλη και αγρότες του Μαραθώνα αναλύθηκε το μέγεθος του προβλήματος ενώ κοινός τόπος ήταν η ανάγκη της άμεσης αποζημίωσης των πληγέντων από την πολιτεία.

Ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Χρήστος Σπίρτζης διαβεβαίωσε τους αγρότες ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους και θα συμβάλλει στην προσπάθεια εξασφάλισης άμεσης αποζημιώσης καθώς και παροχής χαμηλότοκων δανείων προκειμένου οι επιχειρήσεις να καταστούν βιώσιμες.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069