Επίσκεψη Ομάδας Δημόσιας Εικόνας της Ζώνης 21Β του Διεθνούς Ρόταρυ

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου O Ρ.Ο Μαραθώνας – Νέα Μάκρη φιλοξένησε με μεγάλη χαρά τον Πρόεδρο της Ομάδας Δημόσιας Εικόνας του Διεθνούς Ρόταρυ της Ζώνης 21Β στην οποία ανήκει η Ελλάδα Nijad Al Attassi από το Μπαχρέιν, τον Hasan Akbayrak μέλος της Επιτροπής D.E.I ( Διαφορετικότητα – Ισότητα – Ένταξη )από την Τουρκία καθώς και την Μay Monla βοηθό συντονιστή με τον σύζυγο της Mohd από τον Λίβανο.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να τους παρουσιάσουμε την ιστορία της περιοχής μας, τα προϊόντα μας καθώς και το έργο του ομίλου μας , το οποίο έχει αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία και οικονομία.

Δεσμεύτηκαν να συνδράμουν οικονομικά στα έργα που ετοιμάζουμε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας στην επόμενη μεγάλη ροταριανή συνάντηση στην Κύπρο ,το Νοέμβριο. Εκτός από τα μέλη του Ομίλου μας, ήταν μαζί μας η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής D.E.I Μάρη Δεληβοριά, η τέως Διοικητής και Director 2020-2022 του Rotary International ( Ζώνης 21 & Ζώνης 22) Κατερίνα Κοτσαλή Παπαδημητρίου και η ροταριανή Μαρία Μάστορα από τον Ομιλο Κορωπί.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069