Επίθεση ιερέα σε τρανς που πήγε σε συσσίτιο: «Είσαι άντρας με βυζιά», της είπε και την έδιωξε

Ο ιερέας αφού της επιτέθηκε λεκτικά την έδιωξε από το συσσίτιο – «Μου λέει αν θες βγάλε τα βυζιά σου και γίνε άντρας και μπορείς να έρχεσαι να παίρνεις το συσσίτιό σου» αποκάλυψε η τρανς

trans_gynaika

Με χυδαιότητα και περιφρόνηση αντιμετώπισε ο ιερέας την τρανς γυναίκα που πήγε να πάρει το συσσίτιο από την εκκλησία. Το βίντεο με τις προσβολές του προκαλεί οργή, ενώ η τρανς γυναίκα του τόνισε ότι καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις για το συσσίτιο.

«Σας έχω φέρει όλα τα χαρτιά μου, καλύπτω όλες τις προϋποθέσεις. Γιατί αρνείστε να μου δώσετε φαγητό» ακούγεται να λέει η τρανς γυναίκα σε βίντεο που πρόβαλε η εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha. «Εσύ είσαι άντρας με βυζιά. Είσαι άντρας και κάνεις τη γυναίκα» της είπε μεταξύ άλλων.

Ο διάλογος

Ιερέας: Για μένα άκουσε εδώ είναι η πίστη μου ότι τους ομοφυλόφιλους δεν τους ρίχνουμε στη θάλασσα, ούτε τους καίμε, τους αποδεχόμεθα. Εσύ είσαι άντρας με βυζιά. Είσαι άντρας και κάνεις τη γυναίκα.

Τρανς: Έχω αναγνώριση από το κράτος.

Ιερέας: Δεν με ενδιαφέρει.

Τρανς: Ήρθα να πάρω τη βοήθεια από τον οίκο του Θεού, όχι τον δικό σας.

Ιερέας: Δεν είσαι άνδρας με βυζιά; Τι είσαι; Έχω πληροφορίες ότι τα κονομάς.

Τρανς: Άμα τα κονομούσα δεν θα ερχόμουν εδώ.

Η γυναίκα, όπως είχε δηλώσει και η δικηγόρος της Αγγελική Σουγλέ στο protothema.gr είναι άνεργη, ενώ ξεκίνησε να πηγαίνει στην ενορία της καθημερινά για να λαμβάνει συσσίτιο, λόγω οικονομικών δυσκολιών. Μάλιστα η ίδια πληρούσε όλα τα δικαιολογητικά που έδειχναν ότι πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις.

«Να πας να γίνεις πόρνη»

«Πήγα όπως συνήθιζα καθημερινά να παίρνω το συσσίτιό μου επί 15 μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα και αυτή τη μέρα μου είπαν οι γυναίκες εκεί ότι θέλει να με δει ο παππάς» δήλωσε στην εκπομπή η τρανς γυναίκα.

«Με ρώτησε αν έχω καταθέσει τα χαρτιά μου. Μου λέει “είσαι άνδρας ή γυναίκα;”. Μου λέει “αν θες βγάλε τα βυζιά σου και γίνε άνδρας και μπορείς να έρχεσαι να παίρνεις το συσσίτιό σου. Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, είσαι πλάσμα του διαβόλου”. Του είπα: “Και τι να κάνω, είμαι άνεργη”. “Άμα είσαι άνεργη και θες να αυξήσεις τα εισοδήματά σου να πας να γίνεις πόρνη”».

Πηγή: protothema.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069