Φωτιά στο ελληνικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο Ελληνικό Νοσοκομείο Βαλουκλή της Κωνσταντινούπολης την Πέμπτη.

Συναγερμός σήμανε την Πέμπτη στο Πυροσβεστικό Σώμα της Τουρκίας καθώς τυλίχθηκε στις φλόγες το Ελληνικό Νοσοκομείο Βαλουκλή στην Κωνσταντινούπολη με αποτέλεσμα να εκκενωθεί. Η φωτιά εκδηλώθηκε στη σκεπή του νοσοκομείου και επεκτάθηκε γρήγορα σε όλους τους ορόφους του κτιρίου.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, μόλις ξέσπασε η πυρκαγιά επιχειρήθηκε η εκκένωσή του νοσοκομείου.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΩΝ από 25€

Πατήστε εδώ ή καλέστε μας στο 2104405464

Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη των πελατών που έχει χτιστεί από την επίτευξη των στόχων μας.

Βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας απεικονίζουν τις φλόγες που κάλυψαν ολόκληρη την οροφή του κτιρίου αλλά και τους νοσηλευόμενους που απομακρύνονται από το σημείο είτε σε αναπηρικά καροτσάκια είτε στις αγκαλιές των πυροσβεστών.

Νωρίτερα ο δήμαρχος της περιοχής Zeytinburnu, Ομέρ Αρισόι, μίλησε σε τουρκικό μέσο σχετικά με τη φωτιά στο Ελληνικό Νοσοκομείο λέγοντας: «Η φωτιά ξέσπασε στο τμήμα του γηροκομείου του νοσοκομείου. Όλοι οι ασθενείς απομακρύνθηκαν μετά τον καπνό. Επί του παρόντος, προσπαθεί να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά. Οι ασθενείς έχουν απομακρυνθεί από το σημείο».

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu μετέδωσε πως τούρκοι πολίτες έσπευσαν μέσα στο νοσοκομείο για να διασώσουν ασθενείς και πως τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Σημειώνεται ότι το Ελληνικό Νοσοκομείο του Βαλουκλή, το οποίο εξυπηρετεί την ομογένεια της Κωνσταντινούπολης, ιδρύθηκε το 1753.

Πηγή: newsbomb.gr

About Post Author

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069