Φουρέιρα: Η ατάκα της Τσιμτσιλή για την εμφάνισή της μετά από καιρό και τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η Ελένη Φουρέιρα μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης, έκανε βραδινή έξοδο και οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι την «τσάκωσαν» και η τραγουδίστρια ενοχλήθηκε.

Την έξοδό της την πρόβαλαν όλες οι εκπομπές και το Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε την εμφάνισή της μετά από δύο μήνες που είχαμε να τη δούμε.

Η παρουσιάστρια του Alpha ανέφερε: «Είδαμε την Ελένη Φουρέιρα μετά από καιρό, την είδαμε και καθιστή…. δεν ξέρουμε τι συμβαίνει, πάντως είναι μία κούκλα. Είναι σε γνωστό μαγαζί στην Βουκουρεστίου, τρώει με την παρέα της και φαίνεται πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη! Για να δούμε, τι να δούμε τι ωραίο συμβαίνει στη ζωή της»!

Η Ελένη δεν βρίσκεται επαγγελματικά κάπου και έχει δώσει προτεραιότητα στην προσωπική της ζωή και στην σχέση της με τον επί 7 χρόνια σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία, αλλά και στην ξεκούρασή της.

Η Ελένη Φουρέιρα δεν έκανε κάποια δήλωση και ενοχλήθηκε από την παρουσία καμερών.

Να σας θυμίσουμε ότι τις φήμες περί εγκυμοσύνης είχε αναφέρει η εκπομπή Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη και είχαν τονίσει ότι διανύει τον τέταρτο μήνα, ενώ διοργάνωσε ένα πάρτι στην Γλυφάδα αποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού που περιμένει. Η ίδια βέβαια δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης ακόμα…

Δείτε την έξοδό της αλλά και τις δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την εμφάνιση της τραγουδίστριας και τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069