Φοβερή εμφάνιση του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ και στο δρόμο

Ικανοποιητικά ήταν τα αποτελέσματα που έφεραν οι αθλητές του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕΡΑΚΑ στον αγώνα δρόμου και συγκεκριμένα ατομικής χρονομέτρησης που διεξήχθη σήμερα 18/3 στην περιοχή του σχοινιά Αττικής. Παρά την μικρή ενασχόληση των αθλητών με την ποδηλασία δρόμου είχαν μία αξιόλογη παρουσία. Αναλυτικότερα στην κατηγορία μίνι μικρά αγόρια ο Φίλιππος Μακρυγιάννης κατέλαβε την πρώτη θέση, ο Παπαδογεωργόπουλος Αχιλλέας την τρίτη και ο Κεβορκιάν Τζώρτζης-Γεώργιος την 10η . Στα μίνι μεγάλα αγόρια ο Σπυριδώνης Βαγγέλης τερμάτισε δεύτερος, ο Μακρυγιάννης Κωνσταντίνος 17ος και ο Ιωαννίδης Βασίλης 26ος . Στις παγκορασίδες η Βασιλείου Σωτηρία βγήκε 4η ενώ στους Παμπαίδες ο Αργυριάδης Άκης 8ος και ο Πόλης Αντώνης 26ος . Τέλος η Ταλαδιανού Άννα τερμάτισε 2η στην κατηγορία των κορασίδων.

Συνέχεια στις επιτυχίες του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ έδωσαν οι αθλητές Μανώλης Σταματάκης, Αργυριάδης Γιώργος και Κωνσταντίνος Πάτσης στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης που διεξήχθη το Σάββατο στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Πιο συγκεκριμένα ο αθλητής Μανόλης Σταματάκης κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία των εφήβων, ο αθλητής Αργυριάδης Γιώργος κατετάγη 2ος στην κατηγορία των Μάστερς Α, ενώ ο Κωνσταντίνος Πάτσης τερμάτισε 6ος στην κατηγορία Μάστερ Δ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τους ευχόμαστε ακόμα περισσότερες επιτυχίες στους αγώνες που ακολουθούν.

Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες από τα βάθρα του αγώνα. Ευχόμαστε πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069