Γεραμάνης Στέλιος : Έργο ανάπτυξης για την Αγροτική Παραγωγή

Ζωnews.gr

Έργο ανάπτυξης για την Αγροτική Παραγωγή
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος σήμερα, καθώς συνέβαλλα στην αρχή της υλοποίησης ενός μεγάλου έργου πνοής και ανάπτυξης του Δήμου μας, κυρίως για την αγροτική παραγωγή, την «ατμομηχανή» της οικονομίας του τόπου.
Πρότεινα στο Δήμαρχο ( ο οποίος έδωσε την εντολή εκπόνησης μελέτης και διαδικασιών ένταξη) την υποβολή πρότασης ένταξης στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» (πρόσκληση ΑΤ05),στον άξονα προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» με τίτλο «Ανάπτυξη της υπαίθρου-Αγροτική Οδοποιία»
Σήμερα λοιπόν εγκρίθηκε ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου , ή ένταξη στο παραπάνω άξονα προτεραιότητας, της πράξης «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ-ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ» συνολικού προϋπολογισμού 1.800.000,00 ευρώ.
Είμαι βέβαιος ότι με την ολοκλήρωση των έργων, τόσο αγρότες , κτηνοτρόφοι , εργαζόμενοι αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι των οδών αυτών, θα τύχουν της απολαβής πολλαπλών κοινωνικών ,οικονομικών και άλλων ωφελημάτων.
Η εξασφάλιση της εύκολης και ασφαλούς προσπελασιμότητας στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις, στις αγροτικές περιοχές, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, με την παράλληλη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των καλλιεργητικών μεθόδων (πρόσβαση μηχανών, εύκολη διακίνηση της παραγωγής κλπ.) συμβάλλει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των εκμεταλλεύσεων, με θετικές επιπτώσεις στο αγροτικό εισόδημα της περιοχής.
Συγκεκριμένα
Τα έργα αφορούν σε εργασίες κατασκευής και συντήρησης αγροτικής οδοποιίας συνολικού μήκους 14,311 χλμ., με σκοπό τη βελτίωση της κυκλοφορίας των οχημάτων, μηχανημάτων, αγαθών και προϊόντων σε οδούς που εξυπηρετούν 623 αγροτεμάχια με δηλωμένα είδη καλλιεργειών.
Θα διευκολύνουν την πρόσβαση των 232 μόνιμων κατοίκων, των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των εργαζομένων σε αγροτικές καλλιέργειες, ποιμνιοστάσια και θερμοκήπια της περιοχής, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και την ασφάλεια όσων χρησιμοποιούν το δίκτυο, τους χρόνους και την ασφαλή παράδοση των προϊόντων, την αύξηση της παραγωγικότητα, την μείωση του κόστους μεταφοράς.
Οι αγροτικοί δρόμοι είναι :
Παναγοπούλου 3300
π.Μίχα 830
Αργιθέας 1170
Παρ. Πλαταιών 655
Αυλώνος 1950
Αγ.Γεωργίου 1050
Νίκης 529
Μεγ.Αλεξάνδρου 1030
E. Μπενάκη 580
Αγ. Παρασκευής 866
Σγαρδέλη 480
Καλπακίου 605
Π.Δέλτα 906
Καστανίας 360
ΖΩnews

Trust The Experts

Η έμπειρη ομάδα μας, αποτελούμενη από ανθρώπους-στελέχη πολυεθνικών και νέους πτυχιούχους, συνδυάζει χρόνια εμπειρίας με την φρεσκάδα των καινοτόμων ιδεών και προτάσεων!

Συμβουλέψου και Εμπιστεύσου τους ειδικούς!

Οι καταλληλότερες λύσεις και υπηρεσίες για την ανάπτυξη και χρηματοδότηση της επιχείρησής σου!

ZICON Business Development Solutions

Accounting, Financial Planning & Business Development Specialists

(Στουρνάρη 49 , Αθήνα ,tel: 210.440.80.40 , email: info@zicon.gr)

www.zicon.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069