Γη της Ελιάς: To συγκλονιστικό και ανατρεπτικό φινάλε

Με πολλές ανατροπές, αλλά και με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ένα επεισόδιο που θα τους λύσει αρκετές απορίες, αλλά παράλληλα θα τους δημιουργήσει έντονη αγωνία για το τι θα περιμένουν από την τρίτη σεζόν.

Παράλληλα, αρκετές από τις ιστορίες αναμένεται να ολοκληρωθούν, κάποιες άλλες μόλις ανοίγουν…

Ευτυχία & Κουράκος σε ένα… παιχνίδι παρασκηνιακών αποκαλύψεων

Όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μ’ αυτό το ζευγάρι. Και δεν αναφερόμαστε στον γάμο που ετοιμάζουν, αλλά στο μεγάλο αγκάθι της σχέση τους, που δεν είναι άλλο από τον φόνο που έχει διαπράξει η Ευτυχία στον Ανέστη.

Όπως ήδη έχουμε δει, η Ευτυχία βασανίζεται από τύψεις και το γεγονός αποτελεί πολλές φορές ανασταλτικό παράγοντα στο να χαρεί τη σχέση της και την εξέλιξη αυτής με τον Γιώργη. Τι θα γίνει όμως; Ο Γιώργης θα μάθει ότι η Ευτυχία σκότωσε τον Ανέστη πριν το τέλος ή στο τέλος; Εδώ γίνεται η μεγάλη ανατροπή.

Ένα τυχαίο γεγονός γίνεται η αιτία για να αρχίσει ο Κουράκος να υποψιάζεται πράγματα και να του μπαίνουν ιδέες. Ενώ ετοιμάζουν το σπίτι τους έχουν παραγγείλει ένα ψυγείο το οποίο δεν χωράει να μπει από την κεντρική πόρτα και πηγαίνουν προς την πόρτα της κουζίνας. Ο Κουράκος κάνει μια αναδρομή και φέρνει στο μυαλό του την εικόνα από το βίντεο που είχε στα χέρια του την ημέρα της δολοφονίας του Ανέστη. Εκεί σκέφτεται ότι είδε τον Ανέστη να μπαίνει από την κεντρική πόρτα, αλλά δεν τον είδε ποτέ να βγαίνει. Δεν λέει τίποτα στην Ευτυχία και το επόμενο βήμα του είναι να μιλήσει με έναν φίλο του στην Αθήνα, εγκληματολόγο. Εκείνος τον ενημερώνει ότι υπάρχει μια μέθοδος, μέσω της χημικής ουσίας λουμονόλης, την οποία χρησιμοποιούν οι εγκληματολόγοι για να ανιχνεύσουν ίχνη αίματος σε τόπους εγκλήματος, καθώς η ουσία αντιδρά στο αίμα, ακόμα κι αν ο τόπος του εγκλήματος έχει καθαριστεί ακόμα και βιολογικά.

Ο Κουράκος ζητάει να του στείλει τη λουμινόλη και λίγο αργότερα ψεκάζει όλη την κουζίνα, όπου όντως εμφανίζονται κηλίδες αίματος. Φυσικά δεν λέει κάτι στην Ευτυχία και περιμένει να η γίνει η ταυτοποίηση του δείγματος DNA για να δει αν αυτές οι κηλίδες αίματος ανήκουν στον Ανέστη.

Σ’ αυτό το πολύ κρίσιμο σημείο ολοκληρώνεται για φέτος η ιστορία τους, ενώ υπάρχει ακόμα μια σκέψη να γίνει ο γάμος και μετά να βγουν τα αποτελέσματα, τα οποία όμως είναι αμφίβολο αν θα δώσουν αυτό που ζητάει ο Κουράκος.

Βασιλική & Φίλιππος ευτυχισμένοι με ένα ακόμα μωρό

Παρότι η Αρετή θα κάνει τα πάντα για τους κάνει άνω-κάτω στο τέλος για μια ακόμα φορά θα «φάει τα μούτρα της». Αρχίζει από τα μικρά κι ασήμαντα να βάζει φιτιλιές και πριν προλάβει να τους βάλει μπουρλότο, την καταλαβαίνουν και την απομακρύνουν. Το ζευγάρι συνεχίζει να είναι αγαπημένο κι ευτυχισμένο ενώ η Βασιλική ετοιμάζεται να γίνει και πάλι μανούλα.

Τριγμοί στο σπίτι του Δημοσθένη

Πολλά είναι τα μέτωπα που έχει ανοίξει ο Δημοσθένης. Η Ασπασία ήδη έχει αρχίσει να τον υποψιάζεται για πολλά, ενώ όπως θα δούμε αρχίζει να ψάχνει την αδελφή της η οποία ζει, αλλά αυτό είναι κάτι που θα δούμε από τη νέα σεζόν. Λίγο πριν κλείσει η φετινή σεζόν, ο Δημοσθένης θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα, τόσο από τον Ορέστη όσο και από τη Δήμητρα που πλέον είναι πεπεισμένη ότι είναι αναμειγμένος με την υπόθεση των ναρκωτικών. Την ίδια στιγμή η Ειρήνη θα πάθει σοκ, καθώς ο Φίλιππος δεν θα αντέξει και θα της αποκαλύψει ότι είναι αδέλφια.

Ιουλία & Στάθης έρχονται ξανά κοντά

Μπορεί να έχουν σκοτωθεί, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον έρωτά τους. Και οι δύο έβαλαν μπροστά τους τον εγωισμό και κατάφεραν να χωρίσουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. Για πόσο όμως θα κρατήσει αυτό;

Ο θάνατος της Μυρτάλης είναι ένα κομβικό σημείο για τη σχέση τους καθώς η Ιουλία καταρρέει. Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και βιώνει έναν απίστευτο πόνο, θρηνεί και έχει παράλληλα και τύψεις γιατί δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για τη Μυρτάλη, την οποία είχε σαν κόρη της στο παρελθόν. Ο Στάθης, από την άλλη, όσο σκληρός και περήφανος είναι, άλλο τόσο και ακόμα περισσότερο είναι ευαίσθητος και συμπονετικός. Έτσι μ’ αυτή την τραγική αφορμή το ζευγάρι θα έρθει ξανά κοντά.

Μάλιστα σημαντικό ρόλο θα έχει και ο Ισίδωρος, ο οποίος έχει κάνει στροφή στις απόψεις του για τον Στάθη και όχι μόνο θα δείξει ανοχή, αλλά θα καλοδεχτεί την επιστροφή του τόσο στη ζωή της Ιουλίας όσο και στον επαγγελματικό τους τομέα. Όσο για τον γάμο που σχεδίαζαν, τα πλάνα τους αλλάζουν και μεταφέρονται για τη νέα σεζόν.

Μαργαρίτα βυθίζεται στο πένθος…

Όπως είδαμε, ο Αλέξης μετά τη δολοφονία της Μυρτάλης συλλαμβάνεται. Η Μαργαρίτα είναι σε κακή κατάσταση, θρηνεί για το κορίτσι, έχει τύψεις γιατί δεν το σταμάτησε αυτό, ντρέπεται για όσα έχει κάνει ο γιος της, αλλά πάνω απ’ όλα είναι μάνα. Ο Αλέξης δεν μπορεί να διαχειριστεί πλέον τίποτα. Σκότωσε ό,τι τον κρατούσε στη ζωή, δολοφόνησε τον μεγάλο έρωτα της ζωής του. Το μυαλό του πλέον βρίσκεται σε άλλα μονοπάτια, σ’ αυτά του θανάτου και δεν αργεί να βάλει τέλος στη ζωή του. Η αυτοκτονία του είναι η χαριστική βολή στην καρδιά της Μαργαρίτας που ραγίζει για πάντα. Η μόνη της παρηγοριά είναι η Αθηνά, που δεν την αφήνει λεπτό από κοντά της.

Η επιστροφή του Στέφανου

Η οικογένεια Καπερνάρου ετοιμάζεται για μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη, καθώς θα υποδεχτεί ξανά πίσω τον Στέφανο, ο οποίος ξαναμπαίνει δυναμικά πλέον στη σειρά. Ο Λίαμ Αϊρλαντ, αφού έχει τελειώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις (αυτός ήταν ο λόγος που σεναριακά «μετανάστευσε»), επιστρέφει στη Μάνη για νέες περιπέτειες και νέους… έρωτες!

Ανατροπές στο μέλλον της Άννας και του Πότη

Έρχονται μεγάλες ανατροπές στο μέλλον της Avvας και του Πότη. Αργά ή γρήγορα η αλήθεια για τα συναισθήματά τους θα έρθουν στο φως. Το ζευγάρι, αφού θα περάσει από διάφορα στάδια, θα καταλάβει ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Πηγή: gossip-tv.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069