Γιάννης Οικονόμου: Τίποτα πιο ψεύτικο από την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ

O κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, επανέλαβε από τη Βουλή την Τετάρτη, ότι οι επισυνδέσεις δεν ήταν σε γνώση ούτε του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη ούτε και της κυβέρνησης. Μάλιστα, επέμεινε για τα «ρυπαρά δίκτυα» που είχαν και διέρρεαν τις σχετικές πληροφορίες.

«Η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτε πιο μάταιο, πιο ψεύτικο και ποιο ματαιόδοξο από το έργο που σκηνοθετεί και ανεβάζει επί μήνες ο κ. Τσίπρας σχετικά με τα παράνομα λογισμικά και τις επισυνδέσεις», τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, επεσήμανε: «Καμιά ενημέρωση και κανένα στοιχείο δεν έχει περιέλθει σε γνώση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης. Καμιά και κανένα. Αντίθετα, εδώ και πάρα πολύ καιρό, ρυπαρά δίκτυα συστηματικά και προνομιακά διοχετεύουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Ποιοι αποτελούν αυτά τα ρυπαρά δίκτυα; Τα αποτελούν εκείνοι που κατέχουν το υποτιθέμενο υλικό, που το έχουν στη διάθεσή τους και που κόβοντας και ράβοντας το αναδημοσιεύουν κάθε τρεις και λίγο. Τα αποτελούν εκείνοι που το είχαν στη διάθεσή τους πριν, που το είχαν στην κατοχή τους και φυσικά οι πραματευτάδες που το διακινούν ανάμεσα στον έναν και τον άλλον. Αυτά είναι τα ρυπαρά δίκτυα.

Αν θέλετε και ονόματα προτείνω να ξεκινήσετε από τον τελευταίο κρίκο της αλυσίδας. Ρωτήστε αυτούς που τα έχουν, τα κόβουν και τα ράβουν ποιοι τους τα έδωσαν και εκείνοι που τους τα έδωσαν από ποιους τα πήραν. Αν θέλετε και ονόματα, αυτός είναι ο δρόμος για να καταλάβετε ποια είναι τα ρυπαρά δίκτυα».

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069