Γιώργος Τράγκας: Μεγαλύτερη από 140 εκατομμύρια ευρώ η περιουσία του – Άγνοια για εκβιασμούς

Ο πρώην δικηγόρος του δημοσιογράφου τόνισε πως η εκτιμώμενη περιουσία του εκλιπόντος μπορεί να ξεπερνάει τα 140 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πρόσθεσε πως δεν υπήρξε ποτέ καμία καταγγελία για εκβιασμούς προσώπων.

Ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός, ο οποίος εκπροσωπούσε τον Γιώργο Τράγκα μίλησε στο MEGA για την περιουσία του δημοσιογράφου, η οποία εκτιμάται πάνω από 140 εκατομμύρια ευρώ.

«Η αλήθεια είναι ότι και εμείς γινόμαστε αποδέκτες πληροφοριών για την περιουσία, μέσα από τα ΜΜΕ. Δεν έχουμε εικόνα ή επίσημη ενημέρωση. Επίσημη ενημέρωση έχουμε για μία διαθήκη που συνετάχθη το 2018 και αφορά συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία. Είναι αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για διαμερίσματα στις ΗΠΑ, στη Γαλλία και στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά.

«Πριν τον θάνατο του, εκτιμούσα ότι η περιουσία του ήταν γύρω στα 10 με 15 εκατομμύρια ευρώ. Τώρα το όρισμα τοποθετείται ότι η αντικειμενική αξία των ακινήτων είναι περίπου στα 23 εκατομμύρια ευρώ. Για να μην υπάρχει παρανόηση οι αντικειμενικές αξίες με τις εμπορικές, στην Ευρώπη ταυτίζονται δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό», πρόσθεσε.

Ο κύριος Αγαπηνός, στη συνέχεια υπογράμμισε: «Δεν έπαιρνε μισθό ο Γιώργος Τράγκας, ήταν αυτοχρηματοδοτούμενος, είχε επιχειρήσεις και κέρδη. Έχει υψηλά εισοδήματα από πριν. Να δούμε τις πωλήσεις που έχει πραγματοποιήσει και μετά θα δούμε τι έχει συμβεί. Μπορεί κάποιος να είχε έσοδα το 2005, εάν τα χρήματα αυτά τα χρησιμοποιεί με συγκεκριμένους τρόπους, μπορεί να τα διπλασιάζει. Πρέπει να αξιολογηθούν όλα».

Για τις καταγγελίες εκβιασμού ο δικηγόρος του Γιώργου Τράγκα είπε: «Στο διάστημα που τον έχω εκπροσωπήσει, δεν αντιμετώπισα κάποια υπόθεση επώνυμης καταγγελίας για εκβιασμό. Δεν είναι ηθικό να λέγεται μετά θάνατον κάτι τέτοιο εφόσον δεν έχει ειπωθεί πριν τον θάνατο. Εν ζωή δεν είδα να γίνεται αυτό που βλέπω τώρα. Ο Γιώργος Τράγκας δεν ήτα αρεστός στις εκάστοτε κυβερνήσεις και γι’ αυτό ήταν σε έναν μόνιμο έλεγχο. Δεν έκανε τώρα real estate το είχε κάνει πολύ νωρίτερα»

Τέλος, αναφορικά για τις ράβδους χρυσού που είχε ο Γιώργος Τράγκας«Δεν έχω αγοράσει ποτέ ράβδο χρυσού και δεν γνωρίζω πώς αποκτώνται. Πρέπει να ερευνηθεί η υπόθεση, γιατί έως τώρα δεν έχουμε επίσημη πληροφόρηση».

«Θα σου δώσω λεφτά, αλλά δεν θα ξαναπατήσεις εδώ το πόδι σου»

Την εμπειρία της από τη συνεργασία με τον Γιώργο Τράγκα μετέφερε η δημοσιογράφος Αφροδίτη Υψηλάντη στη σκιά των αποκαλύψεων για την περιουσία του δημοσιογράφου η οποία έχει μπει στο στόχαστρο των αρχών.

Περιγράφοντας τι είχε συμβεί με τον Γιώργο Τράγκα η Αφροδίτη Υψηλάντη εξήγησε πως όλα συνέβησαν την εποχή που ο δημοσιογράφος είχε εκπομπή στο Star και συγκεκριμένα όταν τελείωσε η σεζόν.

«Αφού τελείωσε η εκπομπή μας είχε πει να βρεθούμε όλοι μαζί να συζητήσουμε. Παιδιά λέει δεν θα σας πληρώσω τώρα γιατί τα λεφτά τα έχω βάλει στην τράπεζα και δεν μπορώ να σας τα δώσω» είπε αρχικά η τότε αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Γιώργου Τράγκα.

«Η εκπομπή είχε τελειώσει για τη σεζόν, ήταν καλοκαίρι και θα πηγαίναμε ο καθένας τις διακοπές του. Δεν βλέπεις μου λέει, κανείς δεν διαμαρτύρεται, μόνο εσύ. Και του λέω, αν διαμαρτυρηθούν τα παιδάκια αυτά, δεν πρόκειται να ξαναβρούν δουλειά. Εγώ θα διαμαρτυρηθώ του λέω και εάν δεν μου δώσεις τα λεφτά μου τώρα σε μετρητά, θα πάω στην Επιθεώρηση Εργασίας» συνέχισε την περιγραφή της.

Όπως καταγγέλλει, μάλιστα, ο Γιώργος Τράγκας τότε «πετάγεται από το γραφείο, πετάει την καρέκλα και έρχεται κατά πάνω μου, με σπρώχνει και πάει να σηκώσει το χέρι του. Μπαίνουν οι συνάδελφοι στη μέση. Μου είπε Θα στα δώσω μωρή αλλά δεν θα ξαναπατήσεις το πόδι σου εδώ».

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069