GNTM Makeover: Η Ραφαέλα έκοψε τα ράστα και το κοινό στο Twitter την έκανε meme

Η Ραφαέλα είχε ίσως την πιο θεαματική αλλαγή της ημέρας και ο κόσμος δεν ενθουσιάστηκε.

Ημέρα makeover επιφύλασσε το χτεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, με τα μοντέλα να παρελαύνουν το ένα μετά το άλλο από τα έμπειρα χέρια του Νίκου Βιλλιώτη και των υπόλοιπων ειδικών. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δεν έλλειψαν τα παρατράγουδα από πρόσωπα που είτε γκρίνιαξαν στη σκέψη των αλλαγών είτε ακόμα και δημιούργησαν σκηνή για να μην αφήσουν την παραγωγή να κάνει τις αλλαγές της.

Η Ραφαέλα Ροδινού, όμως, ανήκει σε μία άλλη περίπτωση. Το μοντέλο δεν είχε κανένα πρόβλημα να αφεθεί στα χέρια των ειδικών, δεν εξέφρασε καμία γκρίνια ή δυσαρέσκεια, όμως, ο κόσμος δεν ενθουσιάστηκε καθόλου.

https://www.youtube.com/watch?v=vA2g4NidrjU

Η αντίδραση του κοινού στο νέο κούρεμα της Ραφαέλας Ροδινού

gntm makeover rasta16
Το before

gntm makeover rasta main
To after

Η Ραφαέλα Ροδινού εμφανίστηκε στο GNTM με τα χαρακτηριστικά της ράστα μαλλιά, για τα οποία και ξεχώρισε, ωστόσο, το makeover της δεν είχε πολύ θετική ανταπόκριση στους τηλεθεατές.

Πολλοί από αυτούς έσπευσαν στο Twitter (όπως θα δεις παρακάτω) να αφήσουν τα δικά τους σχόλια, ακόμα και memes, σχετικά με το τι τους θύμισε το νέο κούρεμα της Ραφαέλας.

Η αντίδραση της Ειρήνης Λεμπέση

Η Ειρήνη Λεμπέση ήταν μία εντελώς διαφορετική περίπτωση από αυτής της Ραφαέλας. Το μοντέλο δεν ήθελε με τίποτα να κουρευτεί, ούτε και να βαφτεί και δεν άφησε τους ειδικούς να κάνουν ιδιαίτερες αλλαγές στα μαλλιά της. Γκρίνιαξε, λοιπόν, σε όλους, νευρίασε τη Ζενεβιέβ και την έκανε να σηκωθεί και να φύγει.

Το makeover έφερε τα πάνω – κάτω στο GNTM – Η γκρίνια της Ειρήνης και ο εκνευρισμός της Ζενεβιέβ

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα tweets για το νέο κούρεμα της Ραφαέλας.

Πηγή: queen.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069