Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Με αλεξίσφαιρο και δρακόντεια μέτρα προστασίας ο δράστης στον ανακριτή

Στην απολογία του ο 60χρονος υποστήριξε ότι δεν κατάλαβε τι έκανε

Συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο οδηγήθηκε στον ανακριτή ο δράστης της δολοφονίας της 56 Γεωργίας στο Ρέθυμνο.

Υπό τον φόβο επίθεσης κατά του 60χρονου, οι αστυνομικές αρχές έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας του γυναικοκτόνου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοκατοχή.

Στη μία ώρα που έμεινε στο γραφείο του Ανακριτή, ισχυρίστηκε ότι η 56χρονη του επιτέθηκε πρώτη φραστικά και μάλιστα του πέταξε ένα πιάτο. Εκείνος θόλωσε και έγινε το κακό. «Θόλωσα. Δεν ξέρω τι έκανα», φέρεται να είπε συγκεκριμένα σύμφωνα με το cretapost.

Μάλιστα όπως ισχυρίστηκε μετά το γάμο του παιδιού τους εκείνη έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από 16 ημέρες.

Ο 60χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και ενώ βρίσκονταν στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Ρεθύμνου χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα πληροφορίες του cretapost, από τα στοιχεία που προκύπτουν από την νεκροψία νεκροτομή, ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από τρεις μαχαιριές που δέχθηκε στο λαιμό.

Η γυναίκα φέρει επίσης τραύματα στα άκρα, στην προσπάθεια της να προστατευθεί καθώς και μαχαιριές στην πλάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, λίγες ημέρες πριν, δράστης και θύμα είχαν παντρέψει το ένα από τα τρία παιδιά τους.

Τα πράγματα ξέφυγαν τα τελευταία 24ωρα πριν το φονικό όταν η 56χρονη αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο.

Τότε ξεκίνησε ένας τεράστιος καυγάς με τον 60χρονο να παίρνει ένα μαχαίρι και να κόβει τον λαιμό της 56χρονης.

Μετά την δολοφονία ο 60χρονος έφυγε από το σπίτι. Ο ίδιος πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του ανέφερε ότι σκότωσε την μητέρα του.

Ο 31χρονος γιος πήγε στο σπίτι και είδε την μητέρα του ξαπλωμένη μπρούμυτα στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας πως «ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου».

Πηγή: newsbomb.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069