H ταξιδιωτική εμπειρία αναβαθμίζεται με τη νέα εφαρμογή «Οlympia Odos»

Η Ολυμπία Οδός, από την έναρξη της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου, είναι σταθερά προσανατολισμένη στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, λειτουργώντας με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση όσων κινούνται σε αυτόν. 

Οι καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί, καθώς και οι σύγχρονες υποδομές της, έχουν οδηγήσει σε μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα κατά 93% από την έναρξη του έργου παραχώρησης έως σήμερα, ενώ συμβάλλουν καθοριστικά στη διασφάλιση μίας υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Έχοντας συνδέσει το όνομά της με την καινοτομία, η Ολυμπία Οδός, ήταν ο πρώτος αυτοκινητόδρομος στην Ελλάδα που εφάρμοσε το Hybrid, ένα σύστημα που επιτρέπει τη χιλιομετρική χρέωση διοδίων. Τώρα, η εταιρεία καινοτομεί ξανά, σχεδιάζοντας το Olympia Odos app, μία εφαρμογή η οποία δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να προγραμματίζουν με μεγαλύτερη άνεση και ακρίβεια το ταξίδι τους. Η εφαρμογή παρέχει νέες δυνατότητες στους χρήστες του αυτοκινητοδρόμου, ενσωματώνοντας ψηφιακές τεχνολογίες αιχμής σε μία ολοκληρωμένη σουίτα υπηρεσιών που κάνουν κάθε διαδρομή πιο ευχάριστη και ασφαλή. 

Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι ταξιδιώτες, ανεξαρτήτως συνδρομής στον πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS, μπορούν μέσω του Olympia Odos App να έχουν πρόσβαση σε μια γκάμα από «έξυπνες» υπηρεσίες που τους επιτρέπουν να υπολογίζουν το κόστος των διοδίων, να επιλέγουν τη βέλτιστη διαδρομή και να ενημερώνονται σχετικά με την πρόγνωση της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο. Δίνεται, επίσης, η δυνατότητα στους χρήστες, μέσω του διαδραστικού χάρτη της εφαρμογής,  να εντοπίζουν εγκαίρως σημεία ενδιαφέροντος όπως Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών, Χώρους Στάθμευσης και Υγιεινής, εξόδους από τον αυτοκινητόδρομο κ.ά. 

Σημαντικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής της Ολυμπίας Οδού είναι και οι ηχητικές ειδοποιήσεις στους ταξιδιώτες αναφορικά με έκτακτα συμβάντα, ενώ επιτρέπει την τηλεφωνική σύνδεση με το Κέντρο Έκτακτης Ανάγκης και την Εξυπηρέτηση Πελατών. 

Παράλληλα, η εφαρμογή δίνει απόλυτη αυτονομία στους συνδρομητές του πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS, καθώς τους επιτρέπει να πραγματοποιήσουν μέσω αυτής όλες τις ενέργειες που αφορούν το λογαριασμό τους. Έτσι, με το Olympia Odos App μπορούν να φορτίζουν ηλεκτρονικά τον πομποδέκτη τους και να προσθέτουν νέο στο λογαριασμό τους, να παρακολουθούν 24/7 το λογαριασμό τους, να επεξεργάζονται τα στοιχεία του προφίλ τους και να δηλώνουν την απώλεια ή κλοπή του πομποδέκτη τους.

Θέλοντας να αναδείξει σημεία πολιτιστικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου, η εφαρμογή  αποτελεί ταυτόχρονα και έναν -νέας γενιάς- ταξιδιωτικό οδηγό της Βόρειας Πελοποννήσου με εκατοντάδες επιλεγμένα αξιοθέατα, στα οποία όλοι οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν εικονικά.

Το Olympia Odos app είναι διαθέσιμο δωρεάν για λειτουργικά συστήματα iOS και Android. 

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069