Η αυταρχική διοίκηση του Στέργιου Τσίρκα «σαρώνει» το Μαραθώνα

Ζωnews.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ 

Σαν «οδοστρωτήρας» περνάει από τον Μαραθώνα η Δημοτική Αρχή του κ. Τσίρκα και δεν αφήνει τίποτα όρθιο!

Η κατάσταση χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, τόσο σε θέματα καθημερινότητας όσο και αυταρχικής διοίκησης…

Να ξεκινήσουμε από τα δεύτερα, όπου ο κ. δήμαρχος Τσίρκας έφτασε στο σημείο να «καλύπτει» ή να δίνει εντολή (δεν γνωρίζουμε τι από τα δύο) στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Κώστα Τσίρκα, να απαγορεύει την εγγραφή των απόψεων της ”Συμμαχίας” στα επίσημα πρακτικά! Αδιανόητες καταστάσεις που θυμίζουν σκοτεινές εποχές απολυταρχικών καθεστώτων που στιγμάτισαν την Ελλάδα, επανέρχονται το 2021 στον ιστορικό δήμο Μαραθώνα…

Συμπληρώστε πατώντας εδώ την φόρμα ενδιαφέροντος

Η ”Συμμαχία” υπερψήφισε τα θέματα της  δια περιφοράς συνεδρίασης του Δ.Σ. της 24ης Μαΐου 2021, για την πεζοδρόμηση της παραλίας Μαραθώνα και παραλίας Ν. Μάκρης, επειδή εκφράζονται οι θέσεις της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, όπως άλλωστε ήταν και στο πρόγραμμά της, για βελτίωση της κυκλοφορίας με την επισήμανση να γραφτεί στα πρακτικά – ως έχει νόμιμο δικαίωμα – ότι:

«Θα συμμετάσχουμε στο δια περιφοράς Δ.Σ. γιατί δεν θέλουμε να κωλυσιεργήσουμε τη διαδικασία,  με την επισήμανση ωστόσο ότι ντρεπόμαστε που συμμετέχουμε σε ένα τέτοιο ΔΣ».

 Κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν συνέβη, όπως διαπιστώσαμε με απόφαση του προέδρου και γι αυτό τον λόγο θα προσφύγουμε για πολλοστή φορά, στην αποκεντρωμένη διοίκηση, με την ελπίδα ότι, αυτή τη φορά, ο συντονιστής κ. Κοκκινάκης θα πάρει θέση και θα καταδικάσει αυτό το απαράδεκτο συμβάν και όχι όπως στο παρελθόν που μας απάντησε το μνημειώδες: ”δεν αποφάσισα γιατί δεν αποφάσισα.

Η ‘Συμμαχία ωστόσο  θα καταφύγει ακόμη και στον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών, καθώς η διοίκηση του «έμπειρου» κ. Τσίρκα έχει ξεπεράσει κάθε όριο ασυδοσίας και παράβασης της δημοκρατικής νομιμότητας, λειτουργώντας ουσιαστικά εν κρυπτώ και στήνοντας ένα αυτοδιοικητικό «παραμάγαζο». 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα  είναι και η πρωτοφανής απόκρυψη από το δημοτικό συμβούλιο της ανακοίνωσης (όπως ήταν υποχρεωμένοι να πράξουν οι κ. Στέργιος Τσίρκας, κ. Κώστας Τσίρκας και Ε. Κυπαρίσσης) της δίμηνης αργίας στην οποία  τέθηκε δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του τελευταίου..

 Όσο για το πρώτο σκέλος της καθημερινότητας η κατάσταση παραμένει κωμικοτραγική:

  • -ο μπαζότοπος της ντροπής στη Μπρεξίζα
  • -ράμπες για τα ΑΜΕΑ με σχεδόν αδύνατη πρόσβαση για τους συνανθρώπους μας
  • ανύπαρκτο σχέδιο Πόλης,
  • -υποβάθμιση των παραλιών χωρίς ούτε μία Γαλάζια σημαία όταν κάποτε ο Μαραθώνας είχε τρεις

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ συνεχίζει να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον πολίτη, αναδεικνύοντας όλα τα θέματα, ασκώντας πάντα υπεύθυνη και ουσιαστική αντιπολίτευση και στα Δ.Σ. και στις νόμιμες επιτροπές στις οποίες συμμετέχει.

ΖΩnews


Trust The Experts

Η έμπειρη ομάδα μας, αποτελούμενη από ανθρώπους-στελέχη πολυεθνικών και νέους πτυχιούχους, συνδυάζει χρόνια εμπειρίας με την φρεσκάδα των καινοτόμων ιδεών και προτάσεων!

Συμβουλέψου και Εμπιστεύσου τους ειδικούς!

Οι καταλληλότερες λύσεις και υπηρεσίες για την ανάπτυξη και χρηματοδότηση της επιχείρησής σου!

ZICON Business Development Solutions

Accounting, Financial Planning & Business Development Specialists

(Στουρνάρη 49 , Αθήνα ,tel: 210.440.80.40 , email: info@zicon.gr)

www.zicon.gr

Διεκπεραιώσεις παντώς τύπου

site: kepiteasy.gr ή καλέστε μας στο 2104406069